Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex férfiak, kikkel szemben magasabbak az elvárásaitok?
Nőkkel, vagy férfiakkal szemben?
Feltűnt, hogy a biszex ffaknak izmos, fiatal, vékony stb pasi kell, tehát kizárólag felszínes dolgokkal kapcsolatos az elvárás, de olyat egy biszextől sem hallottam, hogy a nőkkel szemben milyen elvárásaik vannak? Itt a biszex kategóriában kizárólag férfiakról ábrándoznak a biszexek, és nem értem miért nem a meleg kategóriába írkálják a zsenereiket? Miért ciki a biszex ffaknak, hogy a többségük inkább meleg mint biszex, hiszen nővel hébe hóba vannak, de ferfiakat meg állandóan leszopnának kölcsönösség/viszonzás nélkül is. Biszex ffak nektek milyen elvárásaitok vannak egy nő felé?
férfiakkal szemben
Miért írná meleg kategóriába, ha nem meleg...sötétség uralkodik.
Nőkkel inkább, de ott is a földön járok.
Férfiaknál kevésbé, ott inkább adott típus vonz.
Az én elvárásaim elég magasak mindkét nem irányába. Talán azért, mert én magam sem vagyok átlagos "szürke" egyén sem külsőre, sem a belső értékeimet tekintve.
Persze az sem mindegy, hogy csak szexre kell valaki, vagy állandó társnak, ezt azért jó kettéválasztani.
"Itt a biszex kategóriában kizárólag férfiakról ábrándoznak a biszexek, és nem értem miért nem a meleg kategóriába írkálják a zsenereiket? Miért ciki a biszex ffaknak, hogy a többségük inkább meleg mint biszex hiszen nővel hébe hóba vannak, de ferfiakat meg állandóan leszopnának kölcsönösség/viszonzás nélkül is."
Azért írnak a biszex kategóriába, mert biszexek és nem melegek, ezen fölösleges lamentálgatni. Az persze előfordul, hogy a melegek azért írnak a biszex kategóriába, mert a meleg kategóriában "nincs felhozatal", de a melegek ettől különb dolgokra is képesek egy f@szért.
Egy magát jól ismerő biszex férfinak inkább az lenne a ciki, ha a homoszexuális kategóriában keresgélne partnert, de ez csak az én véleményem.
Másrészről, nekem (a pretty woman) élettársam van, tehát nem "hébe-hóba" vagyok nővel, és nem csak egy szopásért keresem más férfiak társaságát, számomra ez nagyon legalacsonyító lenne.
Egyébként a kérdés nagyon általánosító, és különösen provokatív egy igazi biszex férfi számára.
Csak mondom...
Alapvető fogalmakkal sem vagy tisztában.
A "meleg" jelző a homoszexuálisok jelzője.
Egy bi- és egy homoszexuális között ég és föld a különbség.
Csak mondom...😉
"Tehát egy biszexnek nagyobb esélye van a meleg kategóriában megtalálni a zsánerét mint itt. Nem?"
NEM!
Egy biszex férfi sosem fog találni hetero vagy biszex nőt, és (igazi!) biszex férfit a homoszexuális kategóriában...🙃🙃🙃
Nincs "de"...
És továbbra se akard összemosni provokatív módon a két különböző szexuális orientációt, mert csak magad teszed nevetségessé.
Ízlelgesd ezeket a szexuális orientációkat:
Heteroszexuális
Biszexuális
Homoszexuális
Ez három különböző, és egymástól mind merőben eltérő szexuális irányultság.
Javaslom, inkább olvass a "kérdésfeltevések", és a tudatlanságodat tükröző ostoba kommentjeid írogatása helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!