Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a 35 körüli/fölötti nők nagyon erősködnek, hogy kelendőbbek mint valaha, és magasabbak az elvárásaik mint valaha?

Figyelt kérdés

Én még nem láttam Elon Musk-ot a nyugati pályaudvar aluljárójában ahogy dicsekszik a csöveseknek, hogy neki mennyi mindene van.

Kicsit hasonlónak érzem a helyzetet, 22 éves vékony, szép, bögyös strandcicát nem láttam még felvágni azzal, hogy ő mennyi pasinak kellene és milyen magas nála a léc. Hiszen mindenki tudja, hogy kidolgozott tökéletes testű szépfiúk százai csapják neki a szelet.

Bezzeg a 35 éves nő, meg erőszakkal nyomja a sódert, hogy ő sokkal kelendőbb most mint 20 évesen volt.

Miért?

2022. febr. 8. 13:40
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
24%

na vajon

sosem volt ekkora népbetegség az önámítás, mint manapság

2022. febr. 8. 13:43
 2/24 anonim ***** válasza:
70%
Én nem ezt tapasztalom. Azok a nők, akik 30/40 évesen több gyerek után is lányosak, nem felvágósak szerintem. Inkább a férfiak rikoltoznak körbe mindent a milfekkel.
2022. febr. 8. 13:47
 3/24 anonim ***** válasza:
94%

Bogárka, senki nem "nyomja a sódert", csak a reagál a szinte napi szinten kihányt kérdéseitekre, mely szerint egy nő 28 éves öreg, a férfi meg 100 évesen is fiatal.

Az elvárások pedig a korral nem csökkennek. Miért csökkennének? Inkább nőnek, mert sokkal jobban nézik a férfi jellemét, viselkedését. És ezen szoktatok elbukni, nem a külsőtökön. Sötétek és rosszindulatúak vagytok.

2022. febr. 8. 13:48
 4/24 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom, te hol tapasztalsz ilyeneket, de én még nem hallottam 35 körüli/feletti nőt így nyilatkozni. A többség el van foglalva a karrierjével/gyerekével/háztartással stb.
2022. febr. 8. 13:48
 5/24 anonim ***** válasza:
50%

Ez a gyakori, "tesó". Itt mindenki mindenben tökéletes, remek, kívül-belül kifogásolhatatlan és persze na-ha-haaaagyooooon jópofa.

- Bécike napi 2 órás munkával félmilliót kaszál hetente.

- Pistike napi 5 félkilós kézisúlyzó emeléstől Terminátor.

- Évike 35 felett mindenkinek kellene, mert most még jobban néz ki, mint 18-20 évesen.

- Feri bácsi 40 éven felül szintén most a legkelendőbb, alig tudja levakarni magáról a gyakornokokat meg a diáklányokat.

- Cicukának a barátja egyszerre tökéletes kívül-belül, gazdag, vicces és még végtelen+1 jótulajdonsága van, "egyetlen hibája a tökéletesség kergetése"

- Pára papa és Vera mama házassága 20-30 éve tart és még mindig a kezdeti lánggal, sőt most még jobban, persze mindketten tökéletes jellemek

stb.

Nem kell mindent elhinni, amit olvasol.

2022. febr. 8. 13:50
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem kezdem el magamtól mondani, csak az ilyen kérdésekkor szoktam leírni, hogy akárki veri magát a földhöz, akkor is jobban áll nekem az 53 kg, mint a 98.
2022. febr. 8. 14:54
 7/24 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy szerintem az lehet az oka, hogy amikor nekik is elkezded ugyanezeket a kisebbségi komplexusodtól vezérelve, mint amiket is kérdésekben kiírsz, hogy mit képzelnek magukról a kövér és/vagy 30 feletti nők, akkor valamelyik jogosan leolt, hogy te mit képzelsz magadról, amikor 22-28 évesen sem vagy képes kinézni valahogy, míg ők akár 43 évesen is kelendőek.
2022. febr. 8. 15:00
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mikor érettségiztél, az összes osztálytársnőd szexi volt? Akkor lenne értelme ennek a hasfájásnak, ha mindenkinek egyforma lenne a súlya, testalkata, arca, bőre, stílusa 18 évesen. A fiatalság nem jelent szexisséget, de még csak feszes bőrt se sajnos.
2022. febr. 8. 15:06
 9/24 anonim ***** válasza:
88%
8-ast igazolom, életem legcsinosabb időszaka 36 éves koromban volt. Sokkal jobb voltam, mint az érettségizős képeimen (és akkor sem voltam ronda, 18 évesen sem).
2022. febr. 8. 15:08
 10/24 anonim ***** válasza:
18%
Nyugi, csak a gykn, a való életben nagyon nem kapósak a 30 feletti nők. Van is erről több tucat tanulmány és női társkeresős tapasztalat. 24.hu-n is volt egy a napokban, ha jól emlékszem, hogy 30 feletti nő mesélte el, hogy ha elárult a 35-40 éves férfinak, hogy ő már 30 elmúlt, akkor a legtöbb lelécelt azonnal.
2022. febr. 8. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!