Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a 35 körüli/fölötti nők nagyon erősködnek, hogy kelendőbbek mint valaha, és magasabbak az elvárásaik mint valaha?
Én még nem láttam Elon Musk-ot a nyugati pályaudvar aluljárójában ahogy dicsekszik a csöveseknek, hogy neki mennyi mindene van.
Kicsit hasonlónak érzem a helyzetet, 22 éves vékony, szép, bögyös strandcicát nem láttam még felvágni azzal, hogy ő mennyi pasinak kellene és milyen magas nála a léc. Hiszen mindenki tudja, hogy kidolgozott tökéletes testű szépfiúk százai csapják neki a szelet.
Bezzeg a 35 éves nő, meg erőszakkal nyomja a sódert, hogy ő sokkal kelendőbb most mint 20 évesen volt.
Miért?
na vajon
sosem volt ekkora népbetegség az önámítás, mint manapság
Bogárka, senki nem "nyomja a sódert", csak a reagál a szinte napi szinten kihányt kérdéseitekre, mely szerint egy nő 28 éves öreg, a férfi meg 100 évesen is fiatal.
Az elvárások pedig a korral nem csökkennek. Miért csökkennének? Inkább nőnek, mert sokkal jobban nézik a férfi jellemét, viselkedését. És ezen szoktatok elbukni, nem a külsőtökön. Sötétek és rosszindulatúak vagytok.
Ez a gyakori, "tesó". Itt mindenki mindenben tökéletes, remek, kívül-belül kifogásolhatatlan és persze na-ha-haaaagyooooon jópofa.
- Bécike napi 2 órás munkával félmilliót kaszál hetente.
- Pistike napi 5 félkilós kézisúlyzó emeléstől Terminátor.
- Évike 35 felett mindenkinek kellene, mert most még jobban néz ki, mint 18-20 évesen.
- Feri bácsi 40 éven felül szintén most a legkelendőbb, alig tudja levakarni magáról a gyakornokokat meg a diáklányokat.
- Cicukának a barátja egyszerre tökéletes kívül-belül, gazdag, vicces és még végtelen+1 jótulajdonsága van, "egyetlen hibája a tökéletesség kergetése"
- Pára papa és Vera mama házassága 20-30 éve tart és még mindig a kezdeti lánggal, sőt most még jobban, persze mindketten tökéletes jellemek
stb.
Nem kell mindent elhinni, amit olvasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!