Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a 35 körüli/fölötti nők nagyon erősködnek, hogy kelendőbbek mint valaha, és magasabbak az elvárásaik mint valaha?

Figyelt kérdés

Én még nem láttam Elon Musk-ot a nyugati pályaudvar aluljárójában ahogy dicsekszik a csöveseknek, hogy neki mennyi mindene van.

Kicsit hasonlónak érzem a helyzetet, 22 éves vékony, szép, bögyös strandcicát nem láttam még felvágni azzal, hogy ő mennyi pasinak kellene és milyen magas nála a léc. Hiszen mindenki tudja, hogy kidolgozott tökéletes testű szépfiúk százai csapják neki a szelet.

Bezzeg a 35 éves nő, meg erőszakkal nyomja a sódert, hogy ő sokkal kelendőbb most mint 20 évesen volt.

Miért?

2022. febr. 8. 13:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Éppen ezaz, hogy Elon Musk nem fog nekiállni magyarázkodni a vagyonáról, csak mert egy havi 8-900 ezer forintot kereső kivakaródott középvezető provokálja. Ugyanígy nem is Elon Musk fog felvágni a vagyonára, hanem a már említett középvezető.
2022. febr. 8. 21:33
 22/24 anonim ***** válasza:

21.

Ez mondjuk igaz, pont ma olvastam egy cikket, ahol az egyik kommentelő hozta ezt a figurát, el is zavarták a többiek, hogy hiába keres - önmaga szerint - 1,3 milliót, az a lekezelő, arrogáns stílus amivel megnyilvánul, az minden, csak nem elegáns vagy "elit".

2022. febr. 8. 21:35
 23/24 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan kelendő vagyok most is,mint húsz éve.Komoky,komolytalan udvarló mindig akad.Az elvárások se nőttek sokkal,csak most már nem bírom a hülyéket.
2022. febr. 8. 22:10
 24/24 anonim ***** válasza:

De nem felvág, csak elmondja tényszerűen. Tényszerűen egy kerek fenék szebb, mint egy elhízott hátsó, egy tiszta arcbőr szebb, mint amin fakadnak ki a pattanások.

Persze lehet, hogy manapság olyan hamar érnek, hogy 18-ra letudják a pubertást, és hibátlan a bőrük. Nem ismerek tiniket. De ezért kérdeztem a kérdezőt, hogy minden osztálytársnője szexis volt?

Végigpörgetem a face-t, van, aki, lefogyott, hízott, ugyanolyan igényes, ugyanolyan igénytelen, stílust váltott előnyére/hátrányára, jobb/rosszabb a frizurája, és végtelenségig lehetne sorolni. Fiúk és lányok, férfiak és nők közt is van olyan, aki régen nézett ki jól, és van olyan, aki most.

2022. febr. 8. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!