Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a 35 körüli/fölötti nők nagyon erősködnek, hogy kelendőbbek mint valaha, és magasabbak az elvárásaik mint valaha?
Én még nem láttam Elon Musk-ot a nyugati pályaudvar aluljárójában ahogy dicsekszik a csöveseknek, hogy neki mennyi mindene van.
Kicsit hasonlónak érzem a helyzetet, 22 éves vékony, szép, bögyös strandcicát nem láttam még felvágni azzal, hogy ő mennyi pasinak kellene és milyen magas nála a léc. Hiszen mindenki tudja, hogy kidolgozott tökéletes testű szépfiúk százai csapják neki a szelet.
Bezzeg a 35 éves nő, meg erőszakkal nyomja a sódert, hogy ő sokkal kelendőbb most mint 20 évesen volt.
Miért?
21.
Ez mondjuk igaz, pont ma olvastam egy cikket, ahol az egyik kommentelő hozta ezt a figurát, el is zavarták a többiek, hogy hiába keres - önmaga szerint - 1,3 milliót, az a lekezelő, arrogáns stílus amivel megnyilvánul, az minden, csak nem elegáns vagy "elit".
De nem felvág, csak elmondja tényszerűen. Tényszerűen egy kerek fenék szebb, mint egy elhízott hátsó, egy tiszta arcbőr szebb, mint amin fakadnak ki a pattanások.
Persze lehet, hogy manapság olyan hamar érnek, hogy 18-ra letudják a pubertást, és hibátlan a bőrük. Nem ismerek tiniket. De ezért kérdeztem a kérdezőt, hogy minden osztálytársnője szexis volt?
Végigpörgetem a face-t, van, aki, lefogyott, hízott, ugyanolyan igényes, ugyanolyan igénytelen, stílust váltott előnyére/hátrányára, jobb/rosszabb a frizurája, és végtelenségig lehetne sorolni. Fiúk és lányok, férfiak és nők közt is van olyan, aki régen nézett ki jól, és van olyan, aki most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!