Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége lesz valaha a simpelésnek?
Soha nem lesz vége, akik képesek nőket meghódítani azok soha nem fognak veletek való szolidarításból visszavonulni ezen tevékenységüktől :) Tőletek függetlenül mindenki más éli az életét, és nem érdekli hogy más sikertelen.
Ez olyan mintha a kapós nők elhatároznák hogy nem lépnek kapcsolatba férfiakkal addig ameddig ők nem hajlandóak Kasszas Erzsivel is összejönni. Hol érdekünk nekünk hogy mindenki párhoz jusson? A saját kis gesztenyénket kapargatjuk ki. Na ugyanez van a férfiakkal is. Az olyat aki tud csajozni, mit érdekli hogy más meg nem? Egyéni szocproblémátok. Tegyetek ti valamit magatokért hogy legyen nőtök.
#3 ja, én úgy tudtam hogy az incel szótárban minden pasit csicskának neveznek aki egyenrangú embernek tekinti a nőket és tud csajozni mert normálisan viselkedik. Azt hittem a simp ennek a szinonímája. Tehát hogy nem nőgyűlölő, nem fröcsög olyan szavakat hogy hipergámia meg férfitöbblet meg effélék.
Hogy mik vannak 🤣 Na de nem is óhajtok ebben a baromságban jobban elmélyülni 😵
#4: Ha érdekelne egyáltalán a jelenség, akkor szépen felbattyogsz twitch-re és belenézel mondjuk egy Pokimane streambe és láthatod a simpeket akcióban, ahogy egy olyan nőre költik a pénzüket, akikkel soha az életben nem fognak találkozni és ezért legjobb esetben annyit kapnak, hogy felolvasásra kerül a nicknevük.
A simpelés rohadtul nem az egyenrangúságról és semmi közük nincsen az incelekhez. Személyesen olyan férfiként érdemes elképzelned őket, akiket nem utasítasz el direkt, de soha az életben nem kezdenél vele, kételyek között hagyod, mert tisztában vagy vele, hogy elég hülye / reménytelenül beléd van esve ahhoz, hogy néha (vagy gyakran) hasznot húzzál rajta minimális energiabefektetéssel, mert tudod, hogy szívesen cipelné neked a bútoraidat költözésnél kis túlzással egy mosolyért cserébe például. Ők a reménytelen idióták, akiknek rá is taposhatnál a farkukra, mert semmi önbecsülésük nincsen.
#5 érdekli a halált 😅
Jól van na, rosszul tudtam. Nem vesztettem vele semmit. De most már tudom.
A twitchre meg menjen az aki rászorul. Mondjuk nem tudom mi az, de ha ott ilyen tartalmak vannak akkor nem is az én közegem 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!