Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi férfiak, tudnátok kapcsolatban lenni férfival?
Figyelt kérdés
Tartós, monogám kapcsolatra gondoltam.2023. aug. 28. 21:28
A kérdező szavazást indított:
Kapcsolatban lenni
Nem menne
27 szavazat
1/17 anonim válasza:
En 19 eves bi vagyok
Lanyok fele teljesen ugy vonzodok mint egy hetero
Fiuk fele csak szexualisan tudok
2/17 anonim válasza:
A srácok felé csak szexuálisan vonzódom, de közülük is csak egy bizonyos típus jön be. Talán ezért van, hogy nagyon sok nővel feküdtem már le, de srácból összesen 1 volt.
3/17 anonim válasza:
Egy ideig azt gondoltam, hogy nem, aztán kicsit jobban kezdtem vonzodni egy fiúhoz... Szóval igen, tudnék.
4/17 anonim válasza:
Tartós és monogám még csak oké volna, de hogy párkapcsolat is legyen, nos... az inkább nővel. Bár sose lehet tudni... Férfiak közül jó volna találni olyat, akivel összeillek, és vele rendszeresen összejárni szexelni. Ez esetben nem feltétlen kell nekem másik pasi.
5/17 anonim válasza:
Azt mondtam volna,hogy nem ,mindaddig amíg nem lettem szerelmes egy srácba!
Szóval igen,de még mennyire,hogy tudnék ,vagyok!😊
6/17 anonim válasza:
Mi ez a 2 lehetőség? :)
A mai magyar valóságban biztos nem, amúgy, valószínű igen.
8/17 anonim válasza:
Kevés olyan srácot látam, aki érzelmileg is meg tudott volna mozgatni, és nem csak szexuálisan. De igen, lenne olyan, akivel tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!