Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért lépnek vissza a bi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lépnek vissza a bi srácok az utolsó pillanatban?

Figyelt kérdés
Pasiként keresek egy ideje partnert akivel lehetne titokban szex. De mindig eltűnnek a találkozó előtt. Már volt akivel megbeszéltük, hogy reggel hívom. Nem vette fel de előtte 2 napig dumáltunk.
2023. aug. 22. 07:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%

Előző: nos, azt tudom javasolni, nehogy belemenj hosszas levelezésbe, az első randiig! Mert sokan csak a helyzetet élvezik, és vagy csak kiverik maguknak, a levelezés légköre miatt, vagy vágynak találkozni, de merszük már nincs hozzá. Sajnos.

Sajnos okultam ebből. Tehát a lényeg: nagyon hamard bírd rá az illetőt, hogy legyen tali, és ott legyen ismerkedés.

Elmondom neked egy tipikus dumát, amivel erről sajnos lebeszélni próbálják a másikat: "jaj már, nem kell egyből egymának esnünk, előbb levelezzünk, aztán meglátjuk, miért kell elhamarkodni mááár?!"

Ennek ne dőlj be... Nem mindig átverés, van, hogy pusztán fél a másik, és előbb tényéeg sok levélváltás kell neki csakhogy... többnyire ezek a fazonok szoktak berezelni, amikor mégis meg kéne már beszélni azt az első randit...

Ha meg átverés van mögötte, akkor meg azért problémás.

Javaslom, a fenti kliséjükre reagálj ilyesféleképp:

"én nem elkapkodni akarom a szexet/orált, hanem a FOKOZATOS ismerkedést ÉLŐben szeretném."

Ha ezek után nem beszél meg veled randit, hagyd a picsába! Mert vagy túl félénk (na de az időnket nem kell hagyni rabolni), vagy kamus!

Rengeteg időt elparzaroltam félénkekre, meg kamusokra (sokszor nem tudni, a kettő közül melyik eset áll fenn, de mindegy is, egyik se működő verzió...)

Ha félénk, annyit még előzékenyen megtehetsz, hogy így reagálsz rá:

"megértem, ha szeretnél gondolkodási időt, így ha végiggondoltad, hogy szeretnél élőben isemrkedni velem, majd akkor írj legközelebb, légyszíves."

Bármit ír ezek után, ne törődj vele, csak akkor, ha a randit akarja megvbeszélni.

Kapaszkodj meg, előző, evvel csak a probléma egyik felét tudtad le... Ugyanis, akivel meg lehet beszélni randit, még mindig ott a másik lehetséges probléma, hogy esetleg el se megy a randira!

Erre meg azt tudom tanácsolni, sose szervezz első randira valakivel olyat, ami neked rengeteg pénzbe, és/vagy rengeteg időbe, áldozatba kerül. MAJD HA MÁR bizonyított! (Azaz majd ha eljött az első randira, és csinálja is, ami a közös pont ,amiben előre megállapodtatok interneten át.) Onnantól meglátjátok, hogyan tovább.

Olyan is van, hogy elmegy az első randira, na de töketlenkedni. Megijed, ja izé, mégse.

Azt meg lehet érteni, amikor az egyik fél nem tartja a megállapodást, vagy hazudott, ilyenkor élőben semmi gond viszakozni. De ha korrekt vagy randin, nyitott vagy cselekedni olyat, amire előre megállapodtatok, és ő mégis "nyuszi", akkor kalap, kabát...

Igen, van benne lutri... Ismeretlenekkel szoktunk siemrkedni, persze, h lutri. De ami tanácsaimat összefoglaltam számodra, avval jelentősen minimalizálni tudod a pofáraesésedet.

Én ezt nem csak én tapasztalom, hanem számos biszex, és meleg számolt be hasonló problámákról.

Persze, minden kezdet nehéz ,valahol megértem a kezdőket, én is voltam kezdő. Ezért kell időt hagyni kezdőknek, hogy oké, folytassuk a netes csevejt MAJD AKKOR, HA megjött a bátorsága a kezdőnek az első randihoz. Nincs joga a kezdpőknek se ahhoz, hoyg mások idejéável, pénzével szórakázzanak. Mondja meg, hogy még nem hozta meg a döntést, és csak általános csevejt akart egyelőre, amire vagy nyitott a (tapasztaltabb) levelezőtárs, vagy nem.

Amikor először randiztam férfiként férfival, határozott döntést hoztam, előtte évekig vaciláltam, de előtte nem is hazudtam olyat, hogy "felőlem randizhatunk". Amior már lélekben készen álltam, emghoztam a döntést. Szerencsémre, a tapasztalt másik fél is eljött a randira. Hiába remegtem a talin, eldöntöttem, akkor eldöntöttem. Faszt akartam szopni. Tök ideg voltam, mert ilyet addit sose csináltam.

Nos, itt jön képbe az, hogy igenis a tapasztaolatabbnak si van ám felelőssége! Mégpedig az, hogy ha már végre bátorságot vett a kezdő, hoyg első randin ő is ott legyen, akkor tessék türelmesen bánni vele, na és nem 10 perces randit megbeszélni vele, hanem legalbűb fél órás, inkább egy órűs randit minimum!

amikor először szoptam faszt, haláli rendes srácot fogtam ki, előre szóltam, hogy élőben beszélgetnünk kell legalább 15-20 percet, de természetesen utána szeretnéám csinálni. A srác hagyta, h a feszkót kibeszéljem magamból, aztán halál nyugpodtan elővette a farkát, és KEDVESEN bíztatott: "figyi, nyugodtan kísérletezz, fogd meg, aztán pl rányalhatsz, prbűéd mondjuk, a makkor előbb szádba venni, aztán verni, és meglátod, hogy ez is temrészetes dolog, pláne, hogy vágysz is rá". Remegtem az idegtől, de amikor elővette a farkát, tátva maradt a szám, na gondoltam, itt az alkalom! És hammm... :P

Korekt volt ő is, mert ő is eljött a randira, én is. Korrekt volt, mert kedves és törelmes volt velem, és azt tettük, amiben előre megállapodtunk, ő empatikus volt velem, amint akkor ban tök kezdővel. És jól leszoptam a faszt. Akkorát lőtt, hogy a hajamra is ment, onnantól már csak az izgalomtól remeget a kezem - szerintem a srác kiváló vibrátort is kapott a személyemben. :) (A kezdőknek is van előnye, pl a remegés, hahaha! :-)) )

2023. aug. 27. 00:40
 12/19 anonim ***** válasza:

A lélekben eldöntöttséghez nagyon kevesen jutnak el,ugyanis kiveri már az irkálás alatt és kész,két hétre megint ő nagy hetero nőfaló, bújik vissza a szoknya mögé.

Közben viszket neki,kezdi elölről a szórakozást,kamuzást.

Ezt nem lehet filozófiai alapon kimagyarázni,hogy másokkal szórakozik,átveri. Persze,ahhoz kéne némi érettség,lelkiekben is,hogy ha nem mernek élőben még beszélni sem,akkor szépen maradjanak a meleg poresznál, verjék arra - mikor anyu elmegy otthonról.

2023. aug. 27. 07:08
 13/19 anonim ***** válasza:

A kezdők bátortalanságáról egy történet.

Többször írtam már itt a gyk-n, hogy 13 évesen volt az első egymásnak kiveréses kalandom. Utána hosszú idő kellett az első orálhoz. Izgatott, milyen lehet, ha egy férfi szop le, de még jobban, hogy milyen az, ha az én számban van a fasz. Szülővárosomban volt egy tér, ahol esténként a melegek szoktak ismerkedni. Sokszor elmentem arra, hogy na, majd most. Ismerkedtem is, de hamar leléptem, hogy ezt mégse kellene. Az is megtörtént jó párszor, hogy egy vadidegen után lementem a "metróba", azaz a föld alatti nyilvános WC-be, hogy láthassam a szerszámát, és, hogy megmutassam az enyémet pisilés közben. A vége mindig az lett, hogy elszállt a mersz. Ez évekig tartott.

Aztán egy alkalommal, mikor ismét úgy éreztem, hogy na, most, hazafelé arra mentem. Kevesen voltak kinn, kevesebben, mint addig láttam. Egy férfit láttam összvisz, rajta kívül senkit. Leültem egy padra rágyújtottam. Alig pár perc múlva odalépett hozzám egy nálam sokkal idősebb férfi, cigit kért. Nem az, akit előzőleg láttam. Megkínáltam, leült mellém, beszélgetni kezdtünk. Cigi kettő! Beszélgetés közben, lazán bedobta, leszophat-e. Annyira meglepődtem, hogy azonnal igent mondtam. A tér egy fás, bokros, félreeső részén, kíváncsi szemektől távol aztán leszopott. Jó volt, ahogy szopott. Jobb, mint ahogy addig a csajok csinálták. Beleélveztem a szájába. Sajnos nem kérte, hogy én is szopjam le, de pár nap múlva ugyanott, ugyancsak cigivel összejöttem egy másik férfivel, akit leszophattam.

Hogy mi a történet lényege? Csak annyi, hogy megértem a kezdők félelmeit, hezitálásukat. Hogy milyen lehet, mit szólnak otthon a szülők, az emberek? Bennem is ezek dolgoztak sokáig. Megtörtént, és én élveztem a szopatást és a szopást is. Le is nyeltem a cuccost, és nem szakadt le az ég. Anyám semmit nem szólt, nem is tudta meg soha, hogy a punci mellett a fasz is érdekel, az emberek közül meg csak azok tudják, akiknek ez feltétlenül szükséges.

2023. aug. 28. 08:11
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbben szerintem attól félnek, hogy nem elég diszkrét a másik fél, és valahogy kiderül, hogy mit csináltak.
2023. szept. 13. 20:45
 15/19 A kérdező kommentje:
Aki benne lenne mégis írhat amúgy!:)
2023. okt. 4. 10:00
 16/19 anonim ***** válasza:
54%

Pont két napja írogattam itt valakivel,aki érdekes módon pont a kezdeményező volt.Már akkor eltűnt, amikor megadtam az emailem neki,hogy ott folytassuk.Nem kezdőről van szó, hanem középkorú férfiről.

Grimm testvérek és Andersen elbújhatnak a sok mesedélutános emberke mellett...

2023. okt. 4. 14:33
 17/19 anonim ***** válasza:
54%

Hasonlókat élek meg, mint az előző, csak bizonyos szempontból fordítva:

középkorú biszex férfi vagyok, ha valaki priviben megadta email címét, írtam is nekik (egy héten belül szoktam, detöbbnyire 3 napon belül), email-ben sajnos már nem mind írt vissza, hetekig semmi... (Habár a többség, szerencsére, visszaírt.)

Most is van valaki, kb egy hete várom, hogy reagáljon email-emre.

2023. okt. 4. 17:56
 18/19 anonim ***** válasza:
54%

Még valami:

SPAM mappáitokat is nézzétek meg!

2023. okt. 4. 17:59
 19/19 anonim ***** válasza:
69%

17 es.

Ez ismerős. Az e-mailre várás.

Te milyen partnert keresel?

2023. okt. 4. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!