Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan srácok, akik nagyon kíváncsiak voltak a sz . Pásra, de nagyon nehezen sikerült megtenniük először - az utolsó pillanatban mindig megijedtek? Hogyan sikerült végül bátorságot szereznetek?
Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 21:09
1/7 anonim válasza:
Hát én heteró létemre eléggé iszonyodom a gondolattól, de a téma tárgyától függetlenül a következôket tudom javasolni:
gondolom nem tudod elfogadni magad, hogy biszex vagy. Én azt tudom mondani, hogyha nem teszed meg attól ugyanúgy biszex vagy, mivel izgat és vonz a dolog, tehát egy cseppet se leszel heteróbb attól, hogy nem teszed meg, csak magaddal tolsz ki, mert nem tudsz kielégülni teljesenk. Ezt kell végiggondolni. Semmit nem vesztesz vele, kásoknak meg nem kell tudni, ennyi...
2/7 anonim válasza:
Nagyon félénk voltam, de idővel összebarátkoztam egy meleg sráccal, aki azt mondta ő benne lenne, meg vezetne, segítene, aztán végül vele sikerült a dolog.
3/7 anonim válasza:
Én szívesen megtenném, de csak 20 alatti, vékonyabb, alacsonyabb sráccal.
4/7 anonim válasza:
Talalkozzunk csak dumalni. Nekem vannak otleteim;) egy dumalos tali nem para ezert nem mondanad le
5/7 anonim válasza:
Már az is nehezen ment, hogy hagyjam, hogy egy férfi lesz*pjon. Aztán megtörtént, és tetszett, és láttam, a partnerem is mennyire élvezte. Ezután nem sokat kellett győzködni magam, hogy legközelebb én kuporodjak a másik férfi elé, és vegyem a számba a farkát, hogy a végén telelője friss spermával a számat.
6/7 anonim válasza:
elsőre nekemis para volt de mostmár nem félek tőle. Csak neéz találni fiatal srácot aki nem csak beszél, hanem akar is szopatni :)
7/7 anonim válasza:
Én szopatnék egy 20-25 közötti srácot, vagyis inkább megdugnám a száját keményen.
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!