Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyi idő utan normalis lefeküdni a parunkkal? Nektek mennyi volt? Milyen pillanatban jott?
Szerintem nagyon fiatal és tapasztalatlan lehetsz, ha ezt így tényleg megkérdezed...
Az első együttlétet nem lehet szabályokhoz kötni, nincs olyan, hogy x idő után normális lefeküdni valakivel. Ezt nektek kell érezni, hogy mikor van itt az ideje függetlenül attól, hogy voltál-e már előtte valakivel, vagy ez lenne az első alkalom.
Én például a párommal egy hónap után, a negyedik randin feküdtem le és nem terveztük meg előre, de tudtuk mindketten, hogy elérkezett az ideje.
3-4 hónapja voltunk együtt
Megünnepeltük az összeköltözést.
23 N
Három és fél hónap után, a ballagásom napján, nekem az első volt.
20L
Életem legnagyobb szerelmével, akivel 2,5 évet voltam együtt, az első randin csókolóztunk és a negyedik randin feküdtünk le.
Általában ha két felnőtt korú és már nem szűz ember ismerkedik egymással, akkor szerintem 3-5 randi után teljesen normális dolog az első szex, egy-két hét ismerkedés után.
Nyilván amikor még szűz kisfiú voltam 17 évesen, akkor a barátnőmmel egy hónapot vártunk az első orális szexig és utána újabb 2 hónapot a szeretkezésig. De mondom, gondolom a kérdés felnőttekre vonatkozik.
25/F
Úgy jöttúnk össze xd 4 éve együtt vagyunk szóval nekünk be jött! :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!