Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex sracok titeket mi tart...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex sracok titeket mi tart vissza a leginkabb a nyilt ismerkedestol?

Figyelt kérdés

En 29 eves vagyok es meg egyetem alatt volt sraccal dolgom,azaz jopar eve, es azota 1-2x letoltottem a grindrert es olyan erzes volt mintha nem tudom bunozo lennek.

Masnal is van ilyen hogy nagyon fel hogy ismerosbe fut? Vagy titeket mi az ami legjobban gatol abba hogy egy sraccal talalkozzatok?

Azon en mar tul vagyok hogy egyfajta undort erezzek hokizas utan vagy szemelyes tali utan, de az h magam ravegyem inkabb az ami nehez.

2023. aug. 7. 14:59
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
az egészségem
2023. aug. 7. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:
54%

A tény, hogy van párom. De nem is párt keresek, hanem partnert.

32/F

2023. aug. 7. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagy átlagban semmi.

És ha ismerősebe futok akkor mi van? Subi-dubi rókaprém ő is buzzi nem csak én!

Amugy az egészségem.

Bőrbeteg vagyok és most elégszarul nézki. Nincs kedvem magyarázkodni,és azért kell egy hozzá állás hogy lefeküdj valakivel akinek sebes a lába háta...stb.

2023. aug. 7. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy esetleg kiderül szexualitásom.
2023. aug. 7. 21:22
 5/9 A kérdező kommentje:
1es mire gondolsz? Az egeszsegeddel
2023. aug. 7. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A sok csalódás. (átvágások, visszautasítások, eltűnések, mint a kámfor, jellemtelenségek stb.)
2023. aug. 7. 23:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából azok,amit a 6-os sorstárs írt.

Megfejelve azzal,hogy a gyávaság a legnagyobb,annál nagyobb akadály nincs."Elméletben " mindent elgondolnak,sőt olyat is,amin meglepődtem,de már találkozni sem mernek.

Két érdekes sztorit tudnék erre írni,de szinte regénybeli,ahogy történtek.Egy pozitív és egy nagyon negatív...

2023. aug. 8. 16:04
 8/9 anonim ***** válasza:
55%

Jelenleg az egészségem se top egy partnerhez.

A túlsúlyom. Még hátra van 20-25 kiló a 35-ből mire azt mondom merem azt érezni vonzhatok valakit.

Irtózatos félelem a nemi betegségektől egy alkalmival és félelem attól, hogy ki derül biszex vagyok egy komolyabb partner miatt.

Kb minden irányból lábon lőttem magam.

2023. aug. 8. 23:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Most mindeki beteg?

Bezzeg amikor befosott a világ a vírustol?!

2023. szept. 2. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!