Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex srácok, melyik internetes oldalon, platformon szerettek leginkább ismerkedni és milyen eredménnyel?
Nincs külön biszex alkalmazás.
Kinek mi jön be.
Badoo, planetromeo, grindr, Tinder.
Nos én 3 hónapja találtam ki hogy akarom sráccal.
Eropolis - tele öregekkel és kezdőkkel de az SMS miatt meg amúgy is macera
Rómeó - mind arc mániás és hisztis
Gyakori - sok kíváncsi de a taliig nem jutunk el
Badoo - csak szájhősök mikor tali lenne kifgások
Szóval ez a tapasztalatom. Aktív szerep izgat. 29 éves vagyok. Normálisnak mondanám magam bár szex terén nyitott vagyok. Szóval nincs bevált recept. Vékony vagyok és átlagos fejű.
Romeorol volt 3 kalandom 21 evesen,nem rossz oldal szerintem.
A tindert ajanlom a legjobban. Rengeteg meleg,bi es “kivancsi” hetero van fent,akik kapcsolatot vagy alkalmit keresnek.
Felraktam egy kepet,hogy kalandot keresek,semmi komoly,kepet privatban kuldok es a parametereket magamrol(magassag,suly,szerep)..stb. Arcom lesatirozva,mivel hetero eletmodot folytatok es szeretnem ha igy is maradna, es tobb szaz lajkot kaptam,pedig normalis kepet sem lattak rolam. Elofizettem a goldra es ugy huzgaltam az embereket.Majd volt egy talim is egy korombeli ertelmes sraccal,akivel rendszeres lett ez az egesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!