Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek melyik társkereső...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik társkereső appot éri meg letölteni a leginkább, ha kapcsolatot szeretnék?

Figyelt kérdés

2021. aug. 16. 08:48
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Romeo szerintem
2021. aug. 16. 09:20
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Akármilyen app, akármilyen oldal, de sok idő, még több türelem és főleg, nagyon jó idegzet kell a pártaláláshoz.

Igen, a PÁR megtalálásához.

2021. aug. 16. 09:47
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Egyik app sem garancia arra hogy tartós kapcsolatot találsz rajta. Ezeken a appokon a legtöbb ember csak alkalmit keres.
2021. aug. 16. 09:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát sajnos nem az appon múlik, hanem hogy hogy nézel ki, és hogy mekkorák az elvárásaid...

Ha nagyon jól nézel ki, akkor bármelyik appon találhatsz párkapcsolatot.

Ha átlagos vagy, viszont nincsenek olyan magas elválásaid, akkor is tudsz némi idő elteltével párt találni.

Viszont ha nem vagy olyan fullos pali, és magasak az elvárásaid, akkor sajnos felejtős... :/

De hogy konkrétan a kérdésedre is válaszoljak, a Tinder és a Badoo, ami népszerűbb Magyarországon, és elvileg sokkal kapcsolat orientáltabb, mint pl a Romeo, vagy a Grindr.

2021. aug. 16. 10:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Melegrandi
2021. aug. 16. 10:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem garancia egyik app sem a kapcsolatra, de az érdekel, hogy kb hol van a legnagyobb esély rá. Köszi azoknak akik hasznos tippet adtak!😊
2021. aug. 16. 11:13
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem a hétköznapi élet szituációinál nincs jobb.

Én ha elmegyek a Lidl be, vagy a spárba, állandóan férfiak kacsingatnak rám.

A múltkor a pénztárnál még meg is simogatott egy.

A baj csak az, hogy én heteró vagyok.

Illetve ez nem baj, a probléma inkább az, hogy nem nők közelítenek hozzám.

Ez végülis a jó öreg Murfie törvénye.

Ha meleg lennék, akkor biztosan a nők ostromolnának.

Ez mindennel így van. Amit szeretne az ember az nem jön, amit nem szeretnél, az viszont csőstöl kopogtat.

2021. aug. 17. 11:29
 8/9 anonim ***** válasza:
89%
Megsimogatott? Azért ez elég Fura
2021. aug. 17. 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
tökmindegy, az összes csak 18-30 között használható ha legalább félig helyes vagy és raksz ki képet.
2021. aug. 17. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!