Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biromantikus lehetek?
Először is én aszexuálisnak tartom magam minden nem irányába. Néhány hónapja kezdem el gondolkodni komolyabban a romantikus irányultságomon, eddig azt hittem, hogy heteroromantikus vagyok (azt azért hozzá tenném, hogy sosem voltam szerelmes de már éreztem plátói és főleg esztétikai vonzalmat de semmi több) azaz egy lánnyal eltudnék képzelni egy közös esküvőt, randizásokat, közös kirándulás, csók, ölelkezés stb. És innentől kezdődik a bibi…😅
De amúgy úgy igazán nem vágyok egy párkapcsolatra ezért kb 2-3 hónapja gondolkodtam el az aromantikus forgalmon és tudtam azonosulni ezzel. Ezért megnéztem egy olyan videót, hogy 6 jel, hogy aromantikus lehetsz című videót és ebben az összes jel igaz volt rám kivéve az amelyik: attól még, hogy aromantikus vagy érezhetsz szexuális vonzalmat. Hát eddigi életemben senki iránt nem éreztem szexuális vonzalmat.
Én az aszexuális felvilágosodásom előtt is szerettem/támogattam az LMBTQ közösséget de amikor megtudtam, hogy miért vagyok más mint a többi ember azaz aszexuális akkor mégjobban elkezdett érdekelni ez az LMBTQ+ közösség, elkezdetem nézni LMBTQ+ filmeket, sorozatokat és mégjobban megértettem ezt a közösséget.
Szóval szeretem az LMBTQ+ közösséget. Kb fél éve láttam egy padon ülni egy valószínűleg meleg fiú párt ( 1 centi nem volt kettőjük között és az egyik srác a másik srác vállára hajtotta a fejét) és jó érzés volt őket látni és, hogy felmerik vállalni magukat.
Nemrég a Balatonon láttam megint valószínűleg meleg fiú párt (legyen x és y. X ült egy felfújható fánkon y a vízben volt és fogta x lábát, y pedig a kettő tenyerével fogta x arcát és egész közel volt a kettőjük feje egymáshoz, mintha egy csókot készítenének elő de mégsem)
Ezt láttán is boldog voltam és büszke rájuk, hogy így felmerik vállalni magukat.
Van egy személyes tapasztalatom is.
Talán kb 6 hónapja elmentünk a Decathlonba és amikor mentünk volna ki a boltból megállított egy srác (kb velem egyidős lehetett) és a boltról kérdezett úgy unblock, mennyire elégedett stb. kérdezte a srác a kérdéseket és én jófejségból (így visszagondolva még azért mert talán szimpatikus volt a srác) mindenre 10 pontot adtam és mondta a srác, hogy jaj nem kell mindenre 10-et adni de ez nem úgy, hogy menjek a kanyámba hanem nagyon kedvesen és (nem tudom hírtelen a pontos megfogalmazást) megilletődve mondta: jaj, nem kell mindenre 10-et adni. Ekkor én rámosolyogtam, ő is rám és ekkor éreztem egy eddig még sosem olyan érezést amit még sosem éreztem egy fiú iránt (remélem lehet érteni😅) (azt hiszem erre mondják azt, hogy érezni lehetett, hogy vibrál a levegő)
Nem ijedtem meg ettől az érzéstől. Ott abban a pillanatban biztonságban éreztem magam.
Elköszöntünk és ennyi volt.
Ez az élmény miatt és az említett kettő LMBTQ pár miatt azt hiszem, hogy talán biromantikus lehetek.
Ha nem lenne ez a kibszott heteronormativitás (aszexuális ként is utálom) akkor ha igazán magamba nézek akkor talán együtt tudnék lenni fiúval romantikusan (még mindig aszexuális vagyok)
Ha a csókra gondolok akkor az big no, de ha egy LMBTQ filmben látok 2 fiút csókolózni azzal nincs bajom.
Azért sem tudom pontosan, hogy tudnék-e egy fiúval együtt lenni mert a Decatlonos srácon kívül még senki sem tetszett és nagyon új ez a biromantikus gondolt számomra.
Szerintetek ez mi lehet?
Egy 20 éves nagyon összezavarodott fiú.
Teljesen igaz, amit írt a 14-es !
Akkor cuki a helyzet,ha egy másik nőssel találkozgatnak, aki még dominálja is őket....
Persze, nem megcsalás, hiszen azonos neműek...
#14 szövegértés… már bocsánat de ezért kell odafigyelni az iskolába.
Az elején leírtam, hogy aszexuális vagyok minden nem irányába.
#15 miért ne lenne megcsalás az azonos neművel ha így nézzük?
Azert mert ha csajod lesz akkor is fognak tetszeni a fiuk viszont kinozni fog a vágy hogy fiuval akarsz lenni
Vagy forditva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!