Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt a gyakorin olyan hetero vagy biszex fiúk, akik alsónadrág helyett inkább a bugyit hordanak a mindennapokban? Ha igen, miért? Vagy ez csak a homoszexuálisok privilégiuma?
Figyelt kérdés
Mivel létező jelenségről van szó, kíváncsi vagyok, kinek, miért jön be?2023. júl. 15. 22:41
31/40 anonim válasza:
Szerintem a feleségem azonnal vállna.
32/40 anonim válasza:
Láttam már néhány haveromat női bugyiban. Ha nekik az bejön, akkor hordják csak, engem nem zavar, de én inkább maradok a férfiaknak készült alsónadrágoknál, abból is a sportosabb verzióknál.
Ízlés dolga ki mit szeret, és az ízlés dolgában csak az ostoba emberek vitáznak.
33/40 anonim válasza:
Több pasi hord női bugyit, mint azt gondolnátok.
34/40 anonim válasza:
Ha nem is hord rendszeresen, de biztos kipróbálták már sokan.
35/40 anonim válasza:
A csajom is néha felveszi magára a sportos alsógatyáimat. Nagyon szexi olyankor :)
36/40 anonim válasza:
A férjem ha lehet bugyit hord. nem zavar. Néha én is veszek fel pasi alsót.
37/40 anonim válasza:
Kiprobaltam mar, baratnöm tangajat.
1-2 nap felvettem egesznapra 😄fura volt ugy jarkalni mindenfele.
38/40 anonim válasza:
Hát az én csomagom lankadtan sem férne el egy női bugyiban vagy tangában, és hát elég furcsa lenne, ha reggelenként és esténként az öltözőben női bugyiban látnának a csapattársaim xD
40/40 anonim válasza:
#39 Nem tudom. Egy-két biszex és meleg van köztük, de a többség heteró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!