Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vannak itt a gyakorin olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt a gyakorin olyan hetero vagy biszex fiúk, akik alsónadrág helyett inkább a bugyit hordanak a mindennapokban? Ha igen, miért? Vagy ez csak a homoszexuálisok privilégiuma?

Figyelt kérdés
Mivel létező jelenségről van szó, kíváncsi vagyok, kinek, miért jön be?

2023. júl. 15. 22:41
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

Egészségügyi okom miatt BUGYI.

A hereviszér probléma kisebb eséllyel alakul ki abban az esetben, ha fecskét/bugyit viselünk.

A fecske lentről tartást biztosít a herezacskónak és benne elhelyezkedő képleteknek.

jan. 24. 19:14
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi tangát és jockstrap-et hordok, de persze sima boxerem is van, 22/F/bi
febr. 3. 14:41
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Én simán felszoktam venni a barátnőm tangáját és nem a háta mögött. Izgató érzés abban a tangában lenni, ami előtte rajta volt.
febr. 3. 15:53
 24/40 anonim ***** válasza:
48%

Mármint női bugyit? Ritkán nincs hely a zacssinak.

Amugy vannak férfi bugyik is...én sokáig bugyista voltam és közép iskolában kezdtem boxert hordani.

febr. 3. 16:40
 25/40 anonim ***** válasza:
85%
A baratnömet enis vettem mar fel,izgato volt😄
márc. 15. 20:57
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Hetero vagyok, de mint mindig most is bugyi van rajtam.
márc. 18. 11:45
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Ritkan felveszem ha olyanom van 😄
márc. 18. 17:07
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Lányos fiúk, femboyok az eseteim. Én imàdom ha a sràc bugyiban jàr. Tanga vagy francia... Ha együtt vagyunk akkor meg végképp bugyiban kell lennie. Izgi
máj. 3. 10:43
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak tangáim. A barátnőmnek szoktam rendelni és ha annyira jó, akkor magamnak is a méretemben.
máj. 9. 11:56
 30/40 anonim ***** válasza:
88%
Én anyumtól kaptam egy női bugyit,bármily fura is,még olyan 14 éves koromban.Nem ilyen csipkés valami volt,csak egy sima,normál bugyi,rá kicsi lett és mondta,hogy ha kényelmes,hordjam.Tetszett,jól éreztem benne magam,kényelmes volt,így onnantól egyre többet hordtam ilyet.
máj. 10. 05:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!