Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alsónadrág fétises férfiak / srácok: Milyen módon élitek ki az ilyen vágyaitokat?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 25. 19:46
1/14 anonim válasza:
Egyik exem is ilyen pasi volt. Vevő voltam a fétisére :)
2/14 anonim válasza:
A barátom szeret variálni hogy milyen bugyit hordjak, vastag betét stb..
Igazából élvezem hogy fel tudom vele csigázni, és még akkor is, ha nem vagyunk otthon. Egy jó játék 👍
3/14 anonim válasza:
Tavaly egyik sráccal cseréltünk ideiglenesen gatyát és egymáséban hokiztunk
4/14 frot válasza:
Pl. tök jó egymáson mozogni, dörzsölődni alsóban, de általában nem marad száraz a végén. :D
5/14 anonim válasza:
Aki a fecskére gerjed, megkerdezhetem, hogy mi tetszik benne? :) (azt hordok, de úgy látom, nagyon megosztó)
7/14 anonim válasza:
én is fecskét hordok. Nagyon lógós zacsim van és az tartja
8/14 A kérdező kommentje:
#5-ös-nek:
Egy formás férfin mindeféle alsó jól áll. A fecske előnye talán hogy a comb formáját jobban kiadja. A zacsi és a farok is kicsit talán nagyobb "csomagnak" látszik.
A lógósabb zacsiju pasiknak #6 biztosan kényelmesebb. :)
2023. máj. 6. 13:52
9/14 anonim válasza:
Haverral boxer cseréltünk. Olyat ami rajtunk volt.
10/14 anonim válasza:
Én nekem is szerintem alsónemű fétisem van. Hordok bőboxert, feszesebbet és fecskét is. Mindegyiket okkal és alkalom függően hordom. De mivel nem volt még párom így nem tudok részletesebben nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!