Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vannak itt a gyakorin olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt a gyakorin olyan hetero vagy biszex fiúk, akik alsónadrág helyett inkább a bugyit hordanak a mindennapokban? Ha igen, miért? Vagy ez csak a homoszexuálisok privilégiuma?

Figyelt kérdés
Mivel létező jelenségről van szó, kíváncsi vagyok, kinek, miért jön be?

2023. júl. 15. 22:41
1 2 3 4
 11/40 Dzsaszi2 ***** válasza:
100%
Én gyakran veszek fel bugyit és harisnyát is, ha férfival vagyok, sokkal izgatóbbnak tartom így a szexet.
2023. júl. 26. 12:41
 12/40 anonim ***** válasza:
29%

Soha nem vennék fel női bugyit.

14 éves koromban kaptam az edzőmtől az első szuszpenzoromat, aztán lassan azon kaptam magam, hogy már nem csak az edzéseken használtam, hanem mindennapos alsóneműként is, mert annyira kényelmes, praktikus, és férfiasan sexy.

Persze sokan megnéznek pl. egy uszodai öltözőben, de egy szépen kidolgozott férfitesten ugyanígy megnéznének sportos alsóban vagy boxerben is.

2023. júl. 28. 16:55
 13/40 anonim ***** válasza:
50%
A legkényelmesebb férfi alsó viselet szerintem a jockstrap (szuszpenzor) meg a férfi tanga. Szoktam fecskét és boxert is hordani, de számomra nem olyan kényelmesek.
2023. júl. 30. 07:56
 14/40 anonim ***** válasza:
84%
Hetero vagyok, de női bugyit hordok. kellemesebb az anyaguk, szellősebbek, és nekem kényelmesek is. Olyan anyagut kell venni, ami egy kicsit rugalmas, igy elférek benn. A páromnak tetszik, ő veszi a bugyikat, sok egyforma bugyink van. Izgalmas érzés egész nap tudni, hogy rajta is olyan bugyi van mint rajtam. (Ezt ő is igy éli meg.)
2023. júl. 30. 13:16
 15/40 anonim ***** válasza:
88%
Többnyire csak női bugyikat használok kényelmes és szeretem hogy rajtam van
2023. aug. 3. 16:06
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Én női tangában vagyok most is
2023. aug. 16. 08:56
 17/40 anonim ***** válasza:
50%

Nincs az a bugyi amiben elférne a csomagom (talán csak a "mama bugyi"), de szerintem egy férfi hordjon férfiaknak készült alsóneműket, eg nő pedig női alsóneműket.

Néhány haverom hord férfi tangát amiben rendesen elfér a csomagja, szerintem az még belefér, főleg ha a partner is kultiválja. Én is kipróbáltam, de nekem nem jön be, hogy be van vágódva a farpofáim közé az anyag, és állandóan piszkálni kell a megfelelő helyzetbe, úgyhogy marad a slip, néha a sztreccs boxer és a szuszpenzor.

2023. aug. 19. 10:06
 18/40 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ez nem a szexuális orientációtól, hanem a mérettől függ elsősorban. Ha valakinek nagyon kicsi a pénisze, plusz a golyói sem túl nagyok, annak egy bugyi simán lehet kényelmesebb. Akkor is, ha amúgy alapvetően heteró az illető. Ilyen esetben nem ciki, ha az illető bugyit hord szerintem. Normális méretű csomag esetén viszont inkább maradjon az alsónadrág, mert egyrészt jobban áll, másrészt kell ahhoz is, gondolom, hogy elférjen benne rendesen. ;)
2023. aug. 22. 00:12
 19/40 anonim ***** válasza:
30%

Elképzeltem magamban, ahogy egy férfi bemegy egy női fehérneműket árusító üzletbe, és kér magára való csipkés rózsaszínű tangabugyit...🙃🙃🙃

Ezzel az erővel már melltartót, szoknyát, bal-gombos csipkés blúzokat, és tízcentis sarkú körömcipőt is hordhatnának az ilyen "hetero férfiak"...🙃🙃🙃

2023. aug. 22. 11:51
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

A csipkés és a fodros ruhák nőkön is tetszenek, mármint nőies nőkön. Biszex férfi vagyok, szeretem magamon a csipkés női bugyit, de csak ritkán hordom, mert minek. Ha volna pasi, akivel összejárnék szexelni, a szeme láttára valszeg hordanám, ha tényleg megbízhatónak tűnik a pasas és már összejárunk.

Nekem olykor a rózsaszín is tetszik magamon, bár nem vagyok oda érte.

A legtöbb más női ruhadarab magamon nem tűnik izgalmasnak, azonban ha volna rakott szoknyám, próbálgatnám magamon, még az talán érdekel.

A melltartókat azonban csajokon se igazán kedvelem. Sem a sminket, rúzst. A testékszereket se kedvelem, magamon legalábbis nem. (Se a tetkót.)

2023. dec. 3. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!