Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet meleg a haverom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet meleg a haverom?

Figyelt kérdés
Egyik haverom régen nagyon utálta a melegeket,aztán beleszeretett egy leszbikus csajba,és azóta el akar menni a pride-ra meg mindig a melegekről beszél. Sokszor még most is szidja őket de az exét megkérte hogy egy tollat dugjon a seggébe.Kezdek félni tőle.

2023. júl. 12. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Benne van a pakliban, de az is lehet hogy biszex.

Lehet ezekkel a dolgokkal akarja tesztelni a környezetét hogy ki mennyire fogadná el ha esetleg az lenne.

Legalábbis a prideos dolog nekem annak tűnik. A toll feldugós meg kicsit fura, speciel én biszex vagyok de tollat sosem akartam hogy feldugjanak. Prosztata masszázst viszont tudtommal sok heteró és biszex is egyaránt ki akarja próbálni.

26f

2023. júl. 12. 22:33
 2/10 anonim ***** válasza:
24%
A leszbikus nem fogja viszonozni a szerelmét, mert a leszbik csak a nőket szeretik. Haverod ezzel tisztában van?.
2023. júl. 12. 23:23
 3/10 anonim ***** válasza:
mármint tollat dug a se--ébe és úgy akar a pridera menni? vagy most nem értem az összefüggést.
2023. júl. 13. 09:45
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
Miért húztátok le a 2-es válaszom? A csaj akiről ír leszbikus nem pedig biszexuális. Akármennyire is fáj nektek a valóság: a leszbikus nő sosem fogja viszonozni a ferfi érzelmeit.
2023. júl. 13. 10:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt találtam:

Szólások és közmondások. 1. Kevély (büszke), mint a páva. 2. Úgy jár (sétál), mint a páva. 3. Már csak a pávatoll hiányzik a fenekéből.

Azt akarja sugallni a haverjának, hogy legyen büszke arra, hogy meleg!!!

2023. júl. 13. 10:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt állítja magáról a csaj de már lefeküdt a gyerekkel meg más pasikkal is.de kikéri magának hogy ő leszbikus.
2023. júl. 13. 11:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Hiszen nem is leszbikus ezt írtam sokadszorra! Biszex a csaj! De ennyi értetlen embert egy helyen mint itt...
2023. júl. 13. 11:25
 8/10 anonim ***** válasza:
22%

Leszbikus csaj pasival nem fekszik le, a biszex csaj igen.

Legalább legyél tisztában a dolgokkal mielőtt kamu kérdéseket teszel fel.

2023. júl. 14. 18:48
 9/10 anonim ***** válasza:

"el akar menni a pride-ra"

"Sokszor még most is szidja őket"

???

2023. júl. 15. 20:31
 10/10 anonim ***** válasza:
73%
Engem jobban érdekel az, hogy miért mondta el a haverjának, hogy a leszbikus exnője feldugott egy tollat az amúgy időszakosan homofób havernak a seggébe. Milyen toll amúgy, mert nem mindegy, viszont elbszott fura.
2023. júl. 16. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!