Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek haverom meleg, vagy bi?
Figyelt kérdés
együtt öltöztünk at strandon es amikor nem volt rajtam boxer elkezdte csapkodni meg markolaszni a fenekem :D eleg fura volt. mindketten fiuk vagyunk.2021. júl. 21. 17:05
1/9 anonim válasza:
Hát van benne némi melegedési hajlam, de hogy pontosan mi ebből meg nem mondjuk.
2/9 A kérdező kommentje:
ertem köszi a valaszod :)
2021. júl. 21. 17:07
3/9 anonim válasza:
A kettő közül bármelyik lehet, de az is lehet hogy csak vicces kedvében volt.
4/9 anonim válasza:
Szerintem bi, de téged is érdekel a dolog, ha hagytad!:D
5/9 anonim válasza:
"Hébe-hóba mindneki homár."
/Trópusi Vihar/
Nálunk haverokkal is előfordult régebben kb rendszeresen, hogy ocsmányul nagy seggrecsapással szivattuk a másikat. Volt, hogy két haverom birkózott és az egyik legyűrte a másikat és amíg az magatehetetlen volt, 100 csapást mért a seggére. Nem köszönte meg.
De tény, hogy ilyesmi piálás közepette törétnik meg.
Poénnak szánjuk, semmi szexuális töltete nincs.
6/9 anonim válasza:
lehet vicc is lehet hogy tetszik neki a popod,,neked bejönne a fiuszex?
7/9 anonim válasza:
Ennyiből akár még hetero is lehet, vagy akár full meleg, de nagyobb valószínűsége van, hogy biszex.
Több infó kéne.
8/9 anonim válasza:
Ha ő meg merte ezt tenni, akkor te is nyugodtan meg merheted kérdezni, hogy hány az óra.
9/9 anonim válasza:
Pl a korotok is szamit. Ha 14 evesek vagytok akkor lehet csak egy hulyegyerek es vicceskedett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!