Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elfogadtak téged a barátaid?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadtak téged a barátaid?

Figyelt kérdés
Elmondtam nekik, de az összes megszakította velem a kapcsolatot.. ha te is így jártál, írj nyugodtan!

2023. jún. 16. 00:40
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Kinek mi köze ahhoz hogy leszopsz valakit vagy megdugnak. Ez nettó magánügy. Ez a szivárványos propaganda tiszta hülyét csinál mindenkiből és rögtön késztetést èrez hogy fünek fának arról beszéljen hogy nem normális a szexualitása.
2023. jún. 16. 01:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy barát akkor is barát marad,ha bármit is teszel.Már ha emberileg igaz barát.Na ebből viszont kevés van !
2023. jún. 16. 04:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha megszakították veled a kapcsolatot, akkor nem is voltak igaz barátok.

Én két embernek mondtam el és az egyik maradt csak a barátom.

2023. jún. 16. 06:56
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Én körülbelül 5-7 embernek mondtam el. Ebből kettő a szülők (10 éve). Anyám azóta sem fogadta el.

A maradék öt, pedig a barátaim. Azóta is összejárunk.

Bár lehet, hogy ezt is könnyebben elfogadják lányoknál.

2023. jún. 16. 07:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy baratom nem fordult el. De tenyleg 1 sem. Imadjak a paromat is es mi folyton viccelodunk buzas vicceken es poenkodunk. Siman alszanak velem egy agyban, atoltoznek,zuhanyoznak. Semmi az eg vilagon nem valtozott

Lanyoknal meg sztem ez nem is tema. Sztem nincs is olyan csaj manapsag akinek ne lenne egy homi baratja :D

2023. jún. 16. 11:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére az èn barátaim elfogadták. Igaz, akkor mondtam csak el nekik, mikor párkapcsolatom lett, hisz esetleg őt is hoznám összejövetelekre. Szerintem is magánügy, de ha elmondod nekik és ezt teszik, amit veled, az csúnya dolog
2023. jún. 16. 17:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye voltál, ők meg nem igazi barátok. Legalább már ezt tudod...
2023. jún. 18. 23:26
 8/8 Háttér Segítő ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nagyon nehéz helyzetben lehetsz, sajnálom, hogy ez történt veled. Ha támogatásra lenne szükséged, keresd bizalommal a Háttér Társaság Információs és Lelkisegély Szolgálatát.

Az elérhetőségeinket az alábbi oldalon találod:

[link]

2023. jún. 23. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!