Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi csajok/pasik! Puncit nyalni vagy farkat szopni szerettek jobban?
Figyelt kérdés
2023. jún. 14. 21:13
31/36 sandrisbp válasza:
Engem egyértelműen sokkal jobban vonz a puncinál a farok, így ha csak szexről van szó, nyilván a szopást választom minden esetben a nyalás helyett. Viszont romantikus érzéseim nők iránt is voltak már életemben, (sőt, egy ideig azt hittem, ilyesmit csak lányokkal kapcsolatban tudok érezni - idővel aztán az élet ráébresztett, hogy ez totális tévedés volt a részemről), és annak nyilván része, hogy szexuális örömet akarok szerezni a partneremnek, és ha ez sikerül, ez nyilván jelent egyfajta érzelmi kielégülést nekem is - szóval ilyen esetekben nyilván beválalom, amit kell :).
32/36 anonim válasza:
Nem vagyok igazán bi, mert csak egy nővel találkoztam eddig akit megkívántam, de az ő puncijáèrt élek-halok.
Viszont nagyon ritkán van lehetőségem rá hogy elmerüljek benne.
Szopni is imádok, talán azt jobban.
33/36 sipekilaci válasza:
Mi valamennyien bi-k vagyunk. És amikor együtt vagyunk egyformán élvezzük a szopást, a nyalást és persze fenékbe is kúrunk.
34/36 anonim válasza:
30 #
Konkrétan bi pasikat bi nőket kérdezett.
Heteroszexuális pároknál van szopás és nyalás is.
35/36 anonim válasza:
A szopásban tőbb lehetőséget látok,fantazia dusabb a szopás.
És a végén még spermát is kapok a számba vagy az arcomra.
38/F
36/36 anonim válasza:
Ha ügyes vagyok akkor az egyik lő egy nagyot a végén. Az izgalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!