Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi csajok/pasik! Puncit nyalni vagy farkat szopni szerettek jobban?
Figyelt kérdés
2023. jún. 14. 21:13
21/36 anonim válasza:
Farkat szopni sokkal inkább szeretek, de lehetőségem inkább a csajok oldalán szokott lenni :| 26f
22/36 anonim válasza:
Puncit nyalni. A szopást kapni szeretem, nem adni.
23/36 anonim válasza:
Nagyon szeretek puncit nyalni, eddig kétszer szoptam életemben pedig már elmúltam 48,az sem volt rossz, teljesen más élmény szopni mint puncit nyalni nem lehet összehasonlítani mindkettő izgató nagyon.
24/36 anonim válasza:
A farok szopás több lehetőséget rejt magában mint a punci nyalás.
Tehát szopni szeretek jobban.
25/36 Ozmi válasza:
Most az almát hasonlítjuk össze a körtèvel, mindkettő másèrt jó.
24L
27/36 A kérdező kommentje:
25-os valaszolo: Neked mitol jobb az egyik, mint a masik?
2023. júl. 1. 17:05
28/36 anonim válasza:
Szeretek szopni. Csak sajna ritkán van rá lehetőségem. 47f
29/36 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen mindenki a saját nemével szeret játszani jobban. Az indok egyszerű, hogy nagytöbbségünk csak ritkán jut ehez a lehetőséghez.
Biszex fiúként én is egyértelnűen farkat szopni szeretek jobban.
Viszont az egyértelmű, hogy alapvetően minkettőt szeretem csinálni.
45F
30/36 anonim válasza:
A punci nyaláshoz miért szükséges, hogy valaki bi legyen? Ezeket miért kell kisajátítani? A hetero párok ugyan olyan rendszerességgel élnek a lehetőséggel, mi a bi alanyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!