Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi csajok/pasik! Puncit nyalni vagy farkat szopni szerettek jobban?
6-os vagyok, nekem egyszerűen nem komfortos szopni, nem hoz lázba, pedig imádom a fasz látványát.
A punci az egyből beindít és alig várom, hogy rácuppanjak.
En egyértelműen a puncit szeretem jobban. A látvány, az illata és az íze :)
Pasikkal volt h próbálkoztam mert kíváncsi voltam. Nekem egyértelműen fellangolashoz volt hasonlítható. Nem az volt amire magamban gondoltam. De néha még eszembe jut.
De a punci mindig jól esik. :]
Egyértelműen puncit nyalni.
A fiús vágyaim alapból ritkábban jönnek csak elő.
F/31
A fasz valamivel izgatóbb számomra, ha orálról van szó, talán mert egy nagyobbacska emlőre emlékeztet és spricel, amikor elélvez, na meg jól be lehet kapni a faszt, változatosan nyalni lehet és telibe szopni, számba venni. De a puncinyalás is élvezetes, főleg kölcsönös nyalakodásnál 69 pózban. Kipróbálnám a 69-et férfival is. Férfi és női partner esetén is izgató, hogy gyönyört okozok neki, ahogy izgatom, közben zihál, nyög...
F40
Ha utána van szex is akkor nyalás,ha csak orál akkor szopás az izgibb
F19
Ha valaki jol szoptat akm szopni de am nyalni
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!