Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti szeretitek, ha szex közben a pasik a melleiteket is megdolgoztatják? Mit szerettek benne a legjobban, ha mit csinál vele?
Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 15:44
1/8 A kérdező kommentje:
Írjátok meg a korotokat is! :)
2022. máj. 15. 15:45
2/8 anonim válasza:
bármit, tépés, harapás, csavargatás, kötözés
3/8 anonim válasza:
Finoman gyúrja a melleim, csókolgassa, kényeztesse a nyelvével a mellbimbóim. :)
4/8 anonim válasza:
Igénylem. Nagyon durva ne legyen vele, de masszázs, bimbók nyalogatása alapvető. Közé is teheti, ha szeretné.
5/8 anonim válasza:
Masszírozza, gyúrja, kapja be a bimbóim és körözzön a nyelvével. Finoman szívogathatja is. És ne csak fél percig időzzön ott.
6/8 anonim válasza:
Tyú, én mindig azt hittem, hogy az bizarrnak tűnne, ha 2 3 percnél tovább szívnám őket. De akkor úgy tűnik a csöcsmániám nyugodtan kiélhetem, mert élvezitek
7/8 anonim válasza:
Imádom mert baromira érzékenyek a mellbimbóim. Nyalogassa, izgassa az ujjával, nyelvével.
26/N
8/8 anonim válasza:
Markolaszas, masszirozas jo hosszan
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!