Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elsősorban szűz, hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban szűz, hetero srácok véleménye érdekelne! Gyakran van olyan érzésetek, hogy már pasival is szexelnétek, csak valakivel jöjjön már össze a szex?

Figyelt kérdés
Mennyire erős ez a vágy nálatok?

2023. jún. 11. 17:56
 271/281 anonim ***** válasza:
64%

Nagy meglepetés ér még az életben, azt hiszem.

Egyébként majdnem oké a leírásod, csak azzal egészíteném ki, hogy ez 99%-ig így van, és marad az az 1% (ami valójában sokkal több, de hagyjuk is), aki néha összeakad fiúkkal is.

Nincs gond beismerni a biszexséget, de ha egyszer nem az, akkor minek? Eleve biszex fiú szóba se jöhet, ahogy meleg se, az más világ.

Ahogy átgondolom a dolgokat, elég volt már egy középiskolai nyári tábor is, aztán kollégiumi pár év, edzések utáni öltözős helyzetek, és szerintem kicsit se túlzok, ha azt mondom, igen nagy részének volt ilyen-olyan kalandja. Tudom, ez tabu, és nem beszélünk róla, de attól még ez van.

Vicces, mert eszembe jutott egy olyan srác, akivel volt pár dolog az öltözőben és véresen komoly volt a fenyegetése, hogy ha eljár a szám, kvára elver. Merthogy barátnője volt, ahogy nekem is, és nyilván ilyet nem tudhatott meg.

Úgyhogy kicsit nézegessetek körbe, aztán meg fogtok lepődni.

Ráadásul ahogy megyünk lefele a korban, annál gyakrabban van ez így, és én magam is meglepődtem, de a Z generációban már meghaladta az 50%-ot azok arány, akik be is ismerik, hogy heteró létükre volt dolguk a saját nemükkel. Az alfában a nem még kevésbé számít, nekik csak tetszik X és Y, de nem érdekli őket a neme. Lesznek még érdekes dolgok itt.

Akár youtuben nagyon jó videók vannak a témában, érdemes informálódni.

tegnapelőtt 12:33
 272/281 anonim ***** válasza:
100%

71

Szóval megcsaltátok a párotokat, de nem tekintitek annak, mint ahogy biszexek se vagytok egy kicsit se.

Amúgy meg a Z generációban akkor ő is biszexek, miért kell tagadásban élni? Honnan tudod az 50%-ot meg 1%-ot?

tegnapelőtt 12:37
 273/281 anonim ***** válasza:
74%

Szoval egyik pillanatba szopja a fa**od, masikba megver mert eljart a szad

Az igen

A csaját meg átkúrja

tegnapelőtt 17:29
 274/281 anonim ***** válasza:
100%
271) ez inkabb azt mutatja, hogy valójában sok a biszex srac valamiylen formaban. De attol meg nem ok nem full heterok, bi-kivancsinak mondjak az ilyen embereket. Tudatosan, tobbszor is szexelnek ferfiakkal, mert felizgatja oket. Szóval nem heterok.
tegnapelőtt 21:35
 275/281 anonim ***** válasza:
100%

273 - Igen, nem is olyan ritka ez.

Viszont na, ne legyünk ennyire szélsőségesek, ezt én nem nevezném megcsalásnak. Bárkivel előfordul 1-1 öltözős kaland pl vagy lehetne sorolni, milyen hülyeségeket képesek fiúk megtenni bizonyos körülmények között. De pont az a helyzet, hogy aki benne van, volt és átélte, annak minek mondani, aki meg soha nem volt ilyen közösségben, az azt mondja, hogy hülyeség, és nincs ilyen. Úgyhogy ennyi.

Z gen-beli srác válasza: neki mindegy, még sose jutott eszébe valaki neme alapján dönteni és hogy azért tetszik neki mert fiú vagy lány. Neki csak tetszik, ő randizik bárkivel, mindegy, milyen nemű.

És tudod, hány hasonló választ kaptam, azaz hogy mennyivel másabb a mai fiatal generációk hozzáállása? Feltehetően nem.

274 - Igen, létezik ilyen megnevezés, de szerintem ez a nagy kamu. Az úgymond bi-curious az nem más, mint meleg, csak általában még álcában, aztán idő kérdése. de teljesen más jelenségekről beszélünk.

tegnap 11:16
 276/281 anonim ***** válasza:
100%

275

Hogyne lenne már megcsalás. Te szeretsz dolgokat nem a nevükön nevezni valamiért

tegnap 11:43
 277/281 anonim ***** válasza:
100%

De igen, szeirntem is létezik megcsalás. De ez pont nem az.

Az más kérdés, hogy elég relatív, ki mit tart annak, ez tény.

tegnap 14:00
 278/281 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párod tud róla, vagy legalábbis megbeszéltétek, hogy ilyesmi előfordul néha, és nem zavarja, nem érzi annak, akkor mem megcsalás. Minden más esetben viszont igen, mert kijátszod a párod bizalmát.
tegnap 15:04
 279/281 anonim ***** válasza:
25%

És ha tud róla, mert nem titok, de egy laza szexkalandot ő se tart megcsalásnak, akkor rendben, nem?

De őszintén, egy ilyesmi miért lenne megcsalás? A megcsalás lelki dolog. De egy diszkós éjszakai szexkaland nem.

tegnap 17:46
 280/281 anonim ***** válasza:
100%

Tehat ha valakinek van parkapcsolata és lemegy egy diszkoba kefélni az nem megcsalas

De az

tegnap 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!