Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban szűz, hetero srácok véleménye érdekelne! Gyakran van olyan érzésetek, hogy már pasival is szexelnétek, csak valakivel jöjjön már össze a szex?
Figyelt kérdés
Mennyire erős ez a vágy nálatok?2023. jún. 11. 17:56
221/229 anonim válasza:
Attol heterobbak hogy fiukat szopatnak, hat ennél nagyobb baromsagot is ritkan hall az ember
Ha belemész hogy egy fiu szopjon le akkor már biszex vagy
222/229 anonim válasza:
Akinek bárhogy is van köze sráchoz, az nem hetero, bárki bármit is írjon.
Igaz, hogy fiúval jobb az együttlét is.
223/229 anonim válasza:
"Igaz, hogy fiúval jobb az együttlét is."
Na ez nagyon nem igaz.
225/229 anonim válasza:
222) ez hulyeseg, hogy csak mert fiuval szexelsz, akkor torvenyszeruen jobb, mint novel. 🤣🤣 Ez csak azt mutatja, hogy inkabb vagy a meleg oldalon, mint a hetero oldalon. En biszex vagyok, kozepen helyezkedek el kb, de volt pocsek szexem ferfival is. Olyan is volt, hogy fel se allt, vagy nem tudtam elmenni. Ez nem torvenyszeru... Viszont egyet ertek azzal, amit elotte irtal, hogy akinek köze van srachoz az nem hetero. Barki, akivel tinikent volt valami szexualis dolgom, elobb utobb ujra probalta. Vagy igy vagy ugy, de elojon naluk, pl lehet nem jonnek be nekik a ferfias sracok, de egy femboy fasza azert tetszik nekik.
226/229 anonim válasza:
Úgy birom, hogy itt a sok látens biszex, kamu hetero, aki azt hiszi most nővel van és a múltja (jelene?!) törlődik es heterová teszi. De egyik se válaszol a kérdésekre, amiket itt sokan feltettek. Csak állítják a kis megtervezett hazugságukat, amivel saját magukat etetik. De nyilvan nem válaszolnak, mert akkor kiderülne a nyilvánvaló, hogy belevannak bolondulva a faszba. A saját maguk megtévesztése itt néhány kommentelonél olyan durva, hogy rendesen fogyatékosnak tűnnek. Pont ugy gondolkoztok mint egy biszex ember...
227/229 anonim válasza:
223!Pedig de igaz..Voltál már pasival?Szopott már le pasi?1000x jobb bármelyik nőnél..Odaadóban szopik egy pasi..Ha meg sosem szopott le pasi akkor meg nem is tudod összehasonlítani..
228/229 anonim válasza:
Nem egy politikus van a kormánypártok közül akik imádják,szeretik a faszt..Mégis család,gyerek van s senki nem gondolná róluk mennyire imádják nyelni a g.cit..
229/229 anonim válasza:
227) en 225 vagyok, de igen szopott pasi, dugtam es es pasi is dugott engem. Meg mindig tartom az allitasom: Nem torvenyszeruen jobb a szex ferfival. Orulok, hogy neked eddig szerencsed volt a fiukkal. De annak nem orulok, hogy nem volt olyan jo szexed novel, kar erte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!