Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban szűz, hetero srácok véleménye érdekelne! Gyakran van olyan érzésetek, hogy már pasival is szexelnétek, csak valakivel jöjjön már össze a szex?
208
Azt vágod, hogy az X, Y kromoszóma az a nemet dönti el? És mi az, hogy 52%? Mi anny? Mi 70-80? Tudod egyáltalán mi egy kromoszóma?
Atalakult a vilag
Mar csak heterok vannak
Vannak azok a heterok akik csak nokkel szexelnek es vannak a fasszopo heterok
Azt hiszi mivel o szereti a faxt akkor minden ferfi szereti
Ez nagyon nem igy van
Nem arról van szó, hogy szereti vagy sem, hanem arról, hogy csak mert megtörténik ez-az, attól még nem válik biszexxé.
Egyébként van olyan haverom, aki eléggé alfahím, állandóan dugja a csajokat, és én lepődtem meg a legjobban, mikor közölte, hogy k--ára megszopatta XY-t, és a kisk--csög jól csinálta, de amúgy el is verte volna, ha nem.
Hát szóval éárdekes téma ez, de igen, vannak heteró fiúk, akiket még heteróbbá tesz a tudat, hogy másik csávót szopatott.
Miaz hogy nem válik? Minek kéne tortennie ahhoz hogy biszexszé váljon?
Ha már 1x megtortenik, az mar biszex dolog, mivel belemegy, tehat biszex az illeto is, mivel hogy erdekli a dolog
Ha 1x szexel az nem biszex, de ha 10x szexel az biszex? Hogyvan ez??
213 - Nem, ezek a fiúk csak szopatnak. Ezért heterók. Ha szopnának is, szerintem is biszexek lennének minimnum, de esetükben ez kizárt. És így van, ettől még heteró simán.
219 - Ez nem így van. Biszexnek lenni kicsit több. Azaz nem csupán hagyja magát olykor, hanem aktívan is benne van, a másik pedig, hogy érzelmi szálak is fűzik akkor a csávóhoz. Arról ne is beszéljünk, hogy a legtöbb biszex igazából gay. Ha rákérdezek, mikor volt nővel, azt feleli, hogy még nem próbálta, de el tudná TALÁN képzelni. Ez azért szerintem is elég vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!