Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elsősorban szűz, hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban szűz, hetero srácok véleménye érdekelne! Gyakran van olyan érzésetek, hogy már pasival is szexelnétek, csak valakivel jöjjön már össze a szex?

Figyelt kérdés
Mennyire erős ez a vágy nálatok?

2023. jún. 11. 17:56
 211/229 anonim ***** válasza:
70%
54 vagyok,s igazat kell adnom egyszer minden faszi szopik vagy szopat..
nov. 7. 21:47
 212/229 anonim ***** válasza:
74%

208

Azt vágod, hogy az X, Y kromoszóma az a nemet dönti el? És mi az, hogy 52%? Mi anny? Mi 70-80? Tudod egyáltalán mi egy kromoszóma?

nov. 7. 21:54
 213/229 anonim ***** válasza:
82%

Atalakult a vilag

Mar csak heterok vannak

Vannak azok a heterok akik csak nokkel szexelnek es vannak a fasszopo heterok

nov. 8. 05:24
 214/229 anonim ***** válasza:
83%
De vannak 100%ban heterok es vannak 100%ban melegek is. Annyira hülyék vagytok... Ne tagadjatok a monoszexualitast, csak mert biszexek vagytok. Nyilvan igy gondolkoztok, mert ti nem vagytok hetrok vagy melegek.
nov. 8. 10:20
 215/229 anonim ***** válasza:
41%

Azt hiszi mivel o szereti a faxt akkor minden ferfi szereti

Ez nagyon nem igy van

nov. 8. 10:29
 216/229 anonim ***** válasza:
81%

Nem arról van szó, hogy szereti vagy sem, hanem arról, hogy csak mert megtörténik ez-az, attól még nem válik biszexxé.

Egyébként van olyan haverom, aki eléggé alfahím, állandóan dugja a csajokat, és én lepődtem meg a legjobban, mikor közölte, hogy k--ára megszopatta XY-t, és a kisk--csög jól csinálta, de amúgy el is verte volna, ha nem.

Hát szóval éárdekes téma ez, de igen, vannak heteró fiúk, akiket még heteróbbá tesz a tudat, hogy másik csávót szopatott.

nov. 8. 13:24
 217/229 anonim ***** válasza:
100%

Miaz hogy nem válik? Minek kéne tortennie ahhoz hogy biszexszé váljon?

Ha már 1x megtortenik, az mar biszex dolog, mivel belemegy, tehat biszex az illeto is, mivel hogy erdekli a dolog

Ha 1x szexel az nem biszex, de ha 10x szexel az biszex? Hogyvan ez??

nov. 8. 14:10
 218/229 anonim ***** válasza:
70%
Így.
nov. 9. 10:38
 219/229 anonim ***** válasza:
100%
Akkor 20 évente 1x szexeljél nehogy biszex legyél
nov. 9. 13:31
 220/229 anonim ***** válasza:
64%

213 - Nem, ezek a fiúk csak szopatnak. Ezért heterók. Ha szopnának is, szerintem is biszexek lennének minimnum, de esetükben ez kizárt. És így van, ettől még heteró simán.

219 - Ez nem így van. Biszexnek lenni kicsit több. Azaz nem csupán hagyja magát olykor, hanem aktívan is benne van, a másik pedig, hogy érzelmi szálak is fűzik akkor a csávóhoz. Arról ne is beszéljünk, hogy a legtöbb biszex igazából gay. Ha rákérdezek, mikor volt nővel, azt feleli, hogy még nem próbálta, de el tudná TALÁN képzelni. Ez azért szerintem is elég vicc.

nov. 9. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!