Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam a családnak, hogy biszex vagyok, időt kérnek, hogy èrdemes kezelnem?
Sziasztok.
Szóval a helyzet az, hogy kb 13 éves korom óta tudom, hogy biszex vagyok. Jelenleg 20 éves vagyok még itthon lakok és nagyrészt a szüleimre támaszkodok.
Nem csináltak belőle nagy felhajtàst, azt mondták ők továbbra is szeretnek és az a fontos hogy boldog legyek. De mondták hogy adjak nekik időt, addig ne hozzam fel a témát. Ez volt 3 napja. Ezt teljesen megtudom érteni, nekem se 2 perc volt elfogadnom magam.
Azóta kicsit fura a légkör, nem olyan felszabadult mint általàban. Félreértés ne essèk imádom őket és nagyon örülök hogy nem problémáztak sokat rajta. Csak kicsit szerencsétlenül érzem magam. Nyilván nem fogom felhozni most egy darabig a témàt - de meddig? Hogy tudom oldani az itthoni légkört?
Minden választ köszönök
"Bírom az ilyen beszólásokat", hogy a pózt is vajon elmondja-e... Miért, a heterók ecsetelni szokták a szüleinek, hogy "képzeld anyu, a párommal leginkább a misszionárius pózt imádjuk, de időnként jól megbasz hátulról a pasim"??
Egyesek azt nem értik meg, hogy egy biszexet / homoszexuálist emésztheti, hogy titkolnia kell a szülei, rokonai barátai előtt, ezért van olyan közülük, aki fontolgatja, hogy legalább előttük fel fogja vállalni. A titkolózás nyomasztó. Ezt külön el kell magyarázni egyeseknek...?
Mit olyan nehéz ezen megértenie egyeseknek...? Nem feltétlenül kürtölik világgá, hanem csak a szülők, barátok előtt.
Szerintem biszexualitást csak akkor érdemes elmondani tágabb környezetnek, amikor párkapcsolatba kezdesz egy azonos neművel. Ha ilyen nem történik, akkor inkább hagyd meg nekik a heteroszexualitásod illúzióját, te pedig éld ki a biszexualitásodat privát módon, csak azokkal megosztva, akik ebben közvetlenül érintettek.
A családod szerintem nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!