Első trimeszteresek! Már elmondtátok a családnak, hogy érkezik az új családtag? Vagy kivárjátok 12 hetet?
Fiamat akkor monstuk el a családnak, közeli barátoknak, mikor 7hetes voltam, és a doki is rábólintot. Távolabbi ismerősök, rokonok a 18.héten tudták meg, mikor megtudtuk hogy fiú.
Második terhességemről 4 ember tudott, ott még a családnak sem mondtuk el, nekem rossz előérzetem volt. 9hetesen elvetéltem, örülök hogy nem mondtuk több embernek.
Most anya tudja, a szomszéd (ők vigyáznak fiamra míg dokinál vagyok) illetve egy közeli barát házaspár. Rajtuk kívül senki.
Vasárnap kezdem a 12.hetet, hétfőn megyek uh-ra, ha minden oké akkor mondjuk el a közeli barátoknak, családnak. Távolabbiaknak még meglátjuk.
5.válaszolóval nagyon egyet értek. Első terhességemről nem beszéltünk senkinek (12.hétig várni akartunk babona stb), sajnos missed ab lett, elég rossz volt a műtét előtt elmondani a szüleimnek h mi a helyzet. Nyár volt és állandóan magyarázkodni kellett a családnak barátoknak h miért nem megyek ide-oda (műtét testileg lelkileg megviselt). Utólag mondtuk el, mikor pl vki megkérdezte a babaprojekttel miújság és elsírtam magam. Babás barátnőimmel nem bírtam találkozni...stb.
Kemény időszak volt, bocsánat hogy hosszú lett 🙂
Most hamarabb elmondtuk a szűk családnak és barátoknak, jó hogy tudok a félelmeimről is beszélni velük. (14+5hkm)
Szóval én mindenkit bíztatok hogy érdemes megosztani azokkal akikben bíznak, mert nagyon rossz a bajban egyedül, a babonát pedig megcáfoltuk asszem 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!