Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egy nagyon jó barátommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon jó barátommal álmodtam, mit kéne tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy barátom (pár évvel fiatalabb) aki hosszú évek óta bejön nekem és titkon mindig reméltem hogy valami alakulhatna közöttünk, viszont ő (eddigi hosszú évek alapján full heteró)

Na de nem is ez a lényeg, hanem az este vele álmodtam ( pár hónapja nem beszéltünk, mostanában szerintem gondolni sem gondoltam rá semmilyen szempontból) de az álmomban rájött hogy biszex vagyok, és kb majdnem megharagudott hogy neki nem mondtam el, mert hogy ő meg meleg

Majd kettesben voltunk és elkezdett simogatni levetkőzni és itt el is durrantam (mármint a valóságban)

Jelenleg is van barátnőm így egyáltalán nem értem miért volt ilyen álmom a semmiből…

Szerintetek? Tennem kéne valamit ebben a helyzetben? Ha igen mit?

Köszi előre is!

26/F

2023. máj. 27. 08:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

A vágyaidat kivetítetted az álmaidban, ennyi.

Mit tehetnél? Ez nem a valósag volt.

2023. máj. 27. 08:29
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
egyszerűen vágysz a fiús szexre, függetlenül az álomban szereplő személytől
2023. máj. 27. 10:19
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
Minek rabolod a lány idejét, érzelmeit? Legyél egy másik fiúval és hagyd tovább menni a csajt.
2023. máj. 27. 10:34
 4/12 sandrisbp ***** válasza:
94%
Mindenesetre ki kéne próbálnod először egy sráccal (talán pont a szóban forgó haverral, ha esetleg vevő rád - de mindenképp valaki olyannal, aki bejön és szimpatikus is neked) a szexet, és utána talán jobb alapod lenne eldönteni, hogy a jövőben mi is legyen a szexuális orientációd.
2023. máj. 27. 15:58
 5/12 anonim válasza:
94%
Szerintem egyelőre ne tégy semmit, tarts ki a Barátnőd mellett! Nekem is előfordul, hogy a saját nememmel álmodom, én sem tudom hova tenni az egészet, mert ráadásul - jelenleg - sem barátnőm sem barátom nincs.
2023. máj. 27. 17:57
 6/12 Kajak53 ***** válasza:
74%
Nem töprengeni, hanem bátran belevágni. Különben lelki nyomorék leszel egy életre. Akkor kiderül, hogy mi is izgat, mi ad kielégülést és egy új fejezet kezdődik az életedben. Támogatás az úton: Thomas Mann: Tonio Kröger; Stefan Zweig: Érzések zűrzavara
2023. máj. 29. 07:44
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Én elmondanám a haveromnak , hogy tetszenek fius dolgok , például szeretném kipróbálni milyen lenne szopni . Te még nem gondoltál ilyenre ? - kérdezném tőle .
2023. máj. 29. 19:44
 8/12 A kérdező kommentje:

Voltam már sráccal de még csak pár alkalommal próbáltam de annak is már vagy 3-4 éve hogy az utolsó ilyen alkalom volt. Ahogy anno most sem érzem magamban az erőt ahhoz hogy felfedjem előtte.

#7es ha ilyen egyszerű lenne és bizhatnék a pozitív válaszban akkor már megléptem volna 😄

2023. máj. 31. 17:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
7.-vagyok Rendben , de általában szoktatok szexről beszélgetni ? Ha igen az már kiindulási alap , onnan űr lehet a témát tovább bőviteni .
2023. jún. 1. 11:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Tényleg szoktunk a szexről beszélni, de eddig csakis olyan sztorik jöttek fel amik csajokhoz köthetőek, hogyan kéne finoman atforgatnom fiús témára?
2023. jún. 1. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!