Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok ha azt almodtam hogy a legjobb baratommal (velem azonos nemű) szexelek?
Figyelt kérdés
Nem almodtam azelött meg ilyet. ennek van valami jelentese?2023. márc. 3. 14:47
1/11 anonim válasza:
Nem feltétlen. Lehet, egyszerűen kanos vagy.
3/11 anonim válasza:
Egy álmodtól még nem leszel az.
4/11 sandrisbp válasza:
El is élveztél álmodban? Spontán magömlésed lett tőle esetleg? Mert ha igen, akkor nagyon gyanús, hogy az vagy. De ha ez nem is volt, picit azért akkor is gyanús 😀
5/11 A kérdező kommentje:
nem mert elötte felebredtem, de majdnem
2023. márc. 3. 16:31
7/11 anonim válasza:
Igen, az vagy.
A vágyaid most kezdenek felszínre törni. Nincs ebben semmi szokatlan.
Milyen idős vagy?
8/11 anonim válasza:
Így kezdődött nálam is....
Először csak álmodtam róla,majd egyre jobban vágytam rá,most meg...itt alszik mellettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!