Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Barátnőm megcsókolt, mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm megcsókolt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap elmentünk bulizni barátnőimmel majd az este végén ketten maradtunk egy nagyon jó barátnőmmel és elköszönéskor puszi helyett megcsókolt.

Én meg visszacsókoltam úgy meglepett az egész. Utána bocsánatot kért és gyorsan elköszönt és el is indult haza.

Igazából jól esett de nem számítottam erre mivel lánnyal még sosem csókolóztam.

Ráírtam reggel, volt fenn messengeren azóta de nem írt vissza és nem is nézte még meg.

Mit tegyek most? Aki volt hasonló helyzetben és történt vele ilyen meglepő dolog, mit csinált ezután?

Nem akarom elveszíteni a barátságunkat.

20/l

2023. máj. 12. 08:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális dolog.

Ha úgy érzed, akár máskor is megtörténhet, nem csak egy szájrapuszi (mert ha jól értem, ez inkább az volt, nem egy rendes nyelves csók).

Nyilván van egymás irányába egy bizonyos szintű vonzalmatok, de erre még egy barátság se kell, hogy rámenjen.

2023. máj. 12. 19:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul, nem kell emiatt túl sokat aggódni.
2023. máj. 12. 21:19
 13/14 anonim ***** válasza:
attól függ, mit akarsz? folytatást vagy semmi olyasmit
2023. máj. 14. 15:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Annak idején, közel 20 évvel ezelőtt a hasonló korú lányok is csináltak ilyet a társaságunkban egy-két vadabb estén. Ma már kivétel nélkül mindegyikük férjezett családanya.

Nem történt semmi rossz.

38/f

2023. máj. 14. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!