Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Barátnőm megcsókolt, mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm megcsókolt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap elmentünk bulizni barátnőimmel majd az este végén ketten maradtunk egy nagyon jó barátnőmmel és elköszönéskor puszi helyett megcsókolt.

Én meg visszacsókoltam úgy meglepett az egész. Utána bocsánatot kért és gyorsan elköszönt és el is indult haza.

Igazából jól esett de nem számítottam erre mivel lánnyal még sosem csókolóztam.

Ráírtam reggel, volt fenn messengeren azóta de nem írt vissza és nem is nézte még meg.

Mit tegyek most? Aki volt hasonló helyzetben és történt vele ilyen meglepő dolog, mit csinált ezután?

Nem akarom elveszíteni a barátságunkat.

20/l

2023. máj. 12. 08:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Igazán semmit nem kell tenned.
2023. máj. 12. 08:31
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Egy csók még jelent semmi rosszat .
2023. máj. 12. 09:31
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Neki valószínűleg jól esett, hiszen ő kezdeményezte, te meg nem utasítottad el, azaz neked is jól esett. Win win.

Miért okozna ez problémát a barátságotokban?

Mikor bocsánatot kért, mondtad neki, hogy semmi gond, és neked is jó volt? Mert ha nem akkor a legtöbb amit erről meg kell beszélnetek az az, hogy neked jó volt, csak meglepett, mert nem számítottál rá, de jó volt, ne érezze magát hülyén, te sem érzed, és ezzel el is van simítva.

2023. máj. 12. 09:37
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Részegen előfordul, különösebb vonzódás nélkül is.
2023. máj. 12. 09:49
 5/14 A kérdező kommentje:

Mondtam hogy semmi gond, meg mosolyogtam is zavaromban, de utána köszönt el gyorsan és ment is haza

Azóta sem írt még vissza :/ találkozni vele pedig legközelebb hétfőn fogok tudni, akkor lesz közös óránk

2023. máj. 12. 09:49
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Írd meg neki nyugodtan, hogy nem zavart az a csók, akár lehet belőle ismétlés is, ha te is így érzed. :) Gondolom most ideges és ég a feje... :D
2023. máj. 12. 09:54
 7/14 anonim ***** válasza:
95%

Ott a pont 6-nál.

Ha te közvetlen vagy vele és nem liheged túl, akkor ő sem fogja. Aztán legfeljebb megtörténik újra, vagy akár több is, ha mindketten vevők vagytok rá. Vagy pedig semmi se. Ez már csak rajtatok múlik.

2023. máj. 12. 09:57
 8/14 anonim ***** válasza:
27%
Szerinted dobd fel az ollózás ötletét.
2023. máj. 12. 09:59
 9/14 anonim ***** válasza:
12%
Valószínűleg ő csak puszit akart adni, de véletlenül így sikerült, te meg telibe lesmároltad. Gratulálok.
2023. máj. 12. 11:12
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
"I kissed a girl and I liked it"
2023. máj. 12. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!