Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nővel el tudnék képzelni egy kapcsolatot, szexuálisan és érzelmileg is, de pasival inkább csak szexuálisan? L
Egy JÓ ideje már úgy vagyok vele, hogy biszex vagyok.
Ez a kérdés is régóta fogalmazódik bennem, mert nem tudom hova tenni.
Nem tartom kizártnak, hogy férfival érzelmileg is jó kapcsolatom legyen, de eddig nem igazán éreztem még így.
Nőhöz inkább bújnék oda, és mesélnék neki, mint pasikhoz. Ugyanakkor szexuálisan ők is érdekelnek.
(Nem voltam még senkivel, és attól félek, hogy a családom elitelese miatt lannyal nemis nagyon lesz esélyem meg egy ideig)
Normalis ez? Mas is erez igy?
Azt még hozzá tenném, hogy hha nézek egy filmet, és van benne egy érzelmileg erős, empatikus nő, akkor elkezdek arra vágyni hogy vele lehessek. (Ez most nagyon furan hangzikxdd)
Lenyeg a lenyeg hogy itt is, arra figyelek hogy torodik masokkal, eros lelkileg, nem feltetlen a kinezetre.
Persze, normális. A biszexualitás (is) nagyon széles skálán mozog.
Te inkább a homoromantikus biszexuális kategóriába tartozol.
Erre en is gondoltam mar. Illetve arra, hogy fiukkal nem volt meg annyira jo tapasztalatom. Legalabbis igy erzelem-bizalmi teren egyaltalan nem. /elmeseljem mibajom stb./
19:35-ös csak egy pasika.Azért nem viseli el, hogy van, akit nem érdekelnek a faszik érzelmileg.Még barátilag sem szeretetből, nem, hogy szerelmileg!Fogd fel pasika, hogy van ilyen!!!
26N
Pasika a nénikéd. Nem vagyok a haverod, hogy így hívj.
Ki bántott, hogy ilyen haragos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!