Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nővel el tudnék képzelni egy kapcsolatot, szexuálisan és érzelmileg is, de pasival inkább csak szexuálisan? L
Egy JÓ ideje már úgy vagyok vele, hogy biszex vagyok.
Ez a kérdés is régóta fogalmazódik bennem, mert nem tudom hova tenni.
Nem tartom kizártnak, hogy férfival érzelmileg is jó kapcsolatom legyen, de eddig nem igazán éreztem még így.
Nőhöz inkább bújnék oda, és mesélnék neki, mint pasikhoz. Ugyanakkor szexuálisan ők is érdekelnek.
(Nem voltam még senkivel, és attól félek, hogy a családom elitelese miatt lannyal nemis nagyon lesz esélyem meg egy ideig)
Normalis ez? Mas is erez igy?
A szexualitás nem egy definit dolog, hogy ha valaki hetero akkor csak és kizárólag a biológiailag is nőnek született nőkkel képes egy hetero szexuális, vagy párkapcsolatot létesíteni, ahogy a biszexuálisok sem egyenlő arányban és mennyiségben vágynak mindkét nemre, mint ahogy van aki azt hiszi, hogy a biszexeknek egyszerre van férfi és női párkapcsolatuk is.
A szexualitás, ahogy az ember neme is, egy spektrum. Utóbbi kicsit komplexebb, mert a társadalmi normák, a környezet, a neveltetés, a kultúra is hat rá, és különböző kulturánként máshogy jelenhet meg akár ugyanaz a nem, de az ember neme is egy spektrumon helyezhető el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!