Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mely magyar hírességek biszexek vagy leszbikusok? Inkább olyanok akikre azt súgja a megérzésetek.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Csak úgy elgondolás végett. No meg persze kíváncsi vagyok, hogy páran gondoltak-e azokra akikre én is.
2021. márc. 15. 14:58
1/8 anonim válasza:
Konkrét ismereteim vannak! De nem hozom nyilvánosságra, sem itt sem máshol! Ezek olyan személyiségi jogokat sértő dolgok amelyek nem egyeztethetőek össze az én elveimmel!
Privátot nem kérek!
2/8 anonim válasza:
1-es, akkor miért írtál? Hogy irigykedjenek rád?
3/8 anonim válasza:
nekem nem igazán vannak ilyennel kapcsolatban "megérzéseim", mindig is béna voltam a nemi identitás megtippelésében, szóval valaki más véleményét fogom feldobni: nótár mari (leszbikus)
4/8 anonim válasza:
#2, válaszolt a kérdésre, tudod itt azt kell csinálni
6/8 anonim válasza:
Nem megérzés hanem konkrét infó! De ugye nem gondoltad komolyan, hogy ide vagy máshova nyilvánosan kiírjuk az illetők neveit!
Ha ők nyilvánosan beismerik, elmondják, az az ő dolguk, de másoktól ilyet ne várjál!
Nem kérek privátot!
7/8 anonim válasza:
A Zanzibar-os Ritáról is mondták már,hogy leszbikus.
8/8 A kérdező kommentje:
A kérdés a megérzésre irányul. Nem arra akikről konkrétan tudjátok..
2021. márc. 18. 11:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!