Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen kell rájönnöm hogy biszex vagyok?
30 éves nő vagyok 2 éve házas. Eddigi életemben csak férfiakkal volt bármiféle kapcsolatom.
A munkám miatt pár hónapja megismertem egy leszbikus lányt, aki el is mondta hogy tetszem neki. Azóta sokszor azon kapom magam hogy róla fantáziálok vagy éppen keresem az alkalmat hogy valahogy kettesben maradjak vele. Nem akarom megcsalni a férjemet, de ha nem megyek bele az esetleges kínálkozó alkalomba akkor soha nem tudom meg hogy szeretem e a nőket?!
Lehetséges hogy az ember szexuális identitása ennyi idősen változzon? Ti mit tennétek?
Először meg kellene otthon beszélni.
Az én párom talán még a csókot engedné de nekem a lelkiismeretem nem engedné a dolgot..
Ebből még botrány lesz...
Nem gondolom, h jót fog tenni a házasságodnak, ha titokban másfelé kacsingatsz. Előbb utóbb minden titok kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!