Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most, 27 évesen kell rájönnöm, hogy a nők többsége (is) csak jókat akar d*gni?
Figyelt kérdés
Elég magamnak való, állítólag jóképű és jó alkatú (sokat edzek) srác vagyok. Haverokkal ilyesmiről nem nagyon beszélünk, mert 20 éves korom óta nem nagyon van haveri köröm (csak 1-2 barátom), így jobbára nincs közvetett, mástól ismert tapasztalatom, de most új munkahelyem lett és (nem vicc) már 2 családos nő hívott kvázi randizni (egy találka meg is volt). Ez utóbbi mondta azt, hogy talán túl sokat gondoltam bele a mi kis találkozónkba, mert úgy vette észre, hogy komolyabb érzelmet viszek bele, mint ő gondolta…2023. febr. 4. 14:49
1/25 A kérdező kommentje:
Nem büszkélkedni akarok, sőt, inkább szégyellem, mert korábban is voltak ilyen ajánlataim, de hogy itt ennyire direktben jelentkezzen… hozzáteszem, barátnőt nem találok.
2023. febr. 4. 14:51
2/25 StevenUp válasza:
Nem. A nők többsége sokszor akar jókat dugni, miközben nem gátolja semmi sem az önmegvalósításukat. Ez bármi lehet. De a lényeg hogy ők nem sokban különböznek tőlünk szexuális étvágy téren, csupán van lehetőségük jobban megválogatni, hogy kit engednek a lábuk közé, és pasikkal kevesebbért beszélnek a szexről mint amennyit a pasi beszél róla lépten nyomon
3/25 anonim válasza:
Francot!!
A nők többsége pénzt akar.
Nem direktben de..
a családosak más kérdés, azok lehet unják otthon aput.
4/25 A kérdező kommentje:
Másikuk hangoztatja, hogy milyen jó kapcsolata van, de most nagyon hív mindenhova… eddig valami naív álomvilágban éltem, de pont az a gond, hogy nyíltan nem mondják ki.
2023. febr. 4. 14:59
5/25 A kérdező kommentje:
2-es,
Elsővel pont ez a helyzet, a biztos partnert nem adná fel miattam…
2023. febr. 4. 15:00
6/25 anonim válasza:
Jó reggelt!
(Bocs csak a fő kérdésre válaszoltam)
7/25 A kérdező kommentje:
Nem baj, férfiként talán még lehet 5-10 jó évem…
2023. febr. 4. 15:04
8/25 anonim válasza:
Nyugi!
Az élet majd 40 felett kezdődik igazán, ha vevő vagy a kalandra, és még jóképű is leszel. Bár utóbbinál többet ér, ha el tudod adni magad.😊
10/25 anonim válasza:
#7: nyugi férfiként még minimum 20😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!