Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miből kellett volna rájönnöm,...

Miből kellett volna rájönnöm, hogy felfigyelt rám?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőmmel utaztunk ma a buszon és lányokhoz híven végigbeszéltük az utat. Kettes ülésben ültünk, nem volt csúcsforgalom, szóval néhány hely szabadon maradt. Az egyik megállóban felszállt egy fiú és pár üléssel arrébb leült velünk szemben.

Ahogy beszélgettünk észrevettem, hogy néha oda-odanéz a srácra, de gondoltam biztos tetszik neki. Aztán mondta a barátnőm, hogy nézzek már oda és a fiú engem nézett kb. ilyen semmi arccal, viszonylag elég hosszan, mert normál ideig néztem rá és aztán én néztem el, mert kezdett fura lenni, hogy csak nézzük egymást.

Ugyanott szálltunk le és csak akkor állt ő is az ajtóhoz, miután mi is felálltunk és barátnőm szerint a srác legtöbbször arra figyelt, amire én. Azt mondta, hogy leszállás előtt, amikor hirtelen oldalra néztem a srác is kb. kapásból ugyanezt tette. Nem gondolom, hogy ezek bármit is jelentenének, de a barátnőm szerint érzéketlen vagyok, hogy nem veszem észre az apró jeleket.

2022. júl. 25. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Öhm.. mi a kérdés pontosan?
2022. júl. 25. 14:35
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
ma még úgyse volt nézős kérdés
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért lennél érzéketlen?

Én alapból, úgy magamon kívül senkire nem szoktam figyelni a buszon/bárhol, hacsak nem valakivel vagyok, mert akkor értelemszerűen arra az illetőre is figyelek.

De, hogy én még most ott figyeljem azt, hogy ki néz rám, meg ki nem, hát tudod kinek van ehhez kedve, meg ideje.

Nem vagy érzéketlen, csak az ilyen kis dolgokat nem veszed észre/figyelembe, amivel nincs is semmi baj, hiszen sokan mások (köztök én is), is így tesznek.

4/9 A kérdező kommentje:
MIBŐL KELLETT VOLNA RÁJÖNNÖM, HOGY FELFIGYELT RÁM. Szerintem elég egyértelmű a kérdés.
2022. júl. 25. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát de leírtad a kifejtés résznél, hogy miket csinált a gyerek. Abból kellett volna.
2022. júl. 25. 14:41
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Vagy szerinted mi is ott voltunk és többet tudunk nálad?
2022. júl. 25. 14:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát, hogy ezek jelek lettek volna? Te vetted volna a lapot?
2022. júl. 25. 14:49
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ez semmit se jelent.. meg amugyis mind1 mar
2022. júl. 25. 22:29
 9/9 anonim ***** válasza:
85%
Abból kellett volna rájönnöd, hogy felfigyelt rád, hogy figyelt téged, ergó érdekelted.
2022. júl. 26. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!