Ha vennék egy autót és azzal járnék jobban felfigyelnének rám a lányok?
Van ehhez egy vicces storym :D az első kocsimat pont ezekért a célokért vettem meg.
Erre rá aznap hogy megvettem haza felé menet össze is törtem a p..ba az egészet.
Ezután (mivel kis városban élek) ezen röhögtem leginkább a csajok,aztán vettem másikat és szépen lassan leszartam az egészet.
Egyébként a nők nem olyanok (legtöbb mint mi) hogy tudják mi az az RS6 meg egy C63 AMG közt a külömbség,szóval nem kell kocsi hogy legyen csajod...nekem akkor is volt amikor összetörtem,sőt utána szakított velem miután megcsináltattam a kocsit (persze nem ezért). 28f
És szerinted minden kapcsolatban lévő nőt a partnere hozza viszi a munkahelyére?
Szerintem abszolút téves ez az elgondolás. Megvan a saját életem van munkám meg autóm is. De nem megyek a barátnőmért a munkahelyére autoval mert megoldja magának, ahogy minden más ember teszi. Időm meg energiám se lenne furikázni valakit minden nap.
Az autó azért hasznos igazából mert könnyebb a bevásárlás könnyen el lehet menni nyaralni, túrázni vagy bárhová.
Nem ezen fog múlni.
Nekem sem lett hirtelen barátnőm az autó vétel után. Ettől azért több kell.
Önmagában az autó nem ér semmit, a jó autó meg keveset.
Pl.: Tinderen találkoztam kb 30 lánnyal és senkinek sem mondtam két lány kivételével, hogy vezetek és azt sem, hogy milyen autót, mert nem jött fel a beszélgetésben. Akiknek elmondtam is, csak azért mert feljött a téma.
Szerintem semmit nem számít az autó a csajozásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!