Lenne értelme annak, hogy nem vennék fel egy kötelező tárgyat, mert dolgozni akarok?
Figyelt kérdés
Sajnos csak pénteki órára jutottam be, minden más időpont betelt..
De dolgom lenne pénteken
2020. aug. 24. 23:51
1/3 anonim válasza:
Ha kötelező, akkor muszáj...
Viszont! Próbáld megbeszélni a tanárral(?) hogy nem tudsz ott lenni, de valakitől elkéred az anyagot. A házit pedig oda adod neki hétfőként(vagy bármilyen más nap).
A számonkérésekre viszont úgyis be kell menned.
Nem tudom, hogy iskola..vagy hol tanulsz, szóval elnézést, ha félre értettem
2/3 anonim válasza:
Vedd fel és még az elején kiderül, hogy milyen pl. van-e katalógus vagy nincs, alá tudja-e írni más is vagy sem, mik a követelmények. Ha úgy érzed, hogy nem működne, akkor leadod és esetleg később még meg tudod csinálni. Ha igen, akkor megtartod. (Én szeretek mindent az ajánlott félévben teljesíteni, és ezt is szoktam ajánlani, de nem kötelező és máshogy is lehet csinálni).
3/3 anonim válasza:
búcsúzz el a munkádtól, az egyetem olyan mint egy óvoda, eszükbe sem jut, hogy elvétve már felnőtt emberek is járnának oda, akiknek van jobb dolga is mint termekben ücsörögni és felesleges szövegeléseket hallgatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!