Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfiként, fiúként közös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként, fiúként közös zuhanyzóban fal felé szoktál fordulni, vagy inkább szemben állsz? Kort is írjatok!

Figyelt kérdés
zuhanyzó, meztelen

2023. ápr. 3. 12:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Én simán tusolok úgy, hogy mindenki lát és én is látok mindenkit.

Egyáltalán nem vagyok szégyenlős. És senkinek nem kéne annak lennie. 24 éves srác vagyok.

2023. ápr. 5. 23:04
 22/29 anonim ***** válasza:
26%

Fal fele.

Szembe jon a tusolo vize.

Miert mutogatnam masnak a pocsom.

Latom te meg mindig erre a temara izgulsz.

Normalis ember akar bi, meleg, hetero, nem mutogatja a braneret.

A kor miert fontos?

19 fiu bi

2023. ápr. 6. 15:02
 23/29 anonim ***** válasza:
92%
Forgok, de általánosságban kifelé. Én nem tudom megérteni, hogy egy férfi, hogy lehet szégyenlős... Mi ebben a nagy cucc... Van akinek ez gondot okoz? Ebben nincs semmi szexualitás.
2023. ápr. 6. 17:36
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Előző, már írták. Például mert egyesek szégyenlik a kis farkukat. Nem magamról beszélek, az enyém átlagos, és szégyenlős se vagyok testileg, csak az értetlenkedésedre reagáltam.
2023. ápr. 7. 12:45
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Szemben állok,még akkor is ha merevedés van
2023. ápr. 14. 12:24
 26/29 anonim ***** válasza:
77%

#13 "Igyekszem takarni a kis qkimat. Mert tényleg kicsi. Ráadásul van rajtam egy kis háj is, úgyhogy nem szívesen zuhanyozok mások jelenlétében."

Miért, ha nem zuhanyozol mások jelenlétében, akkor megnő, vagy lefogysz?

#19 "Többi sráchoz képest gyengébb, vékony fizikumú vagyok és kisebb odalent mint az átlagnak így elég szégyenlős vagyok"

A testalkatot formálni nem bujkálással, hanem edzéssel lehet. Azt mindenki tudja, hogy a testesebb pasasoknak kevesebb látszik ki a bránerből, mert eltakarja a háj. Ez van, ettől még nem kell elbujdosni. Nincs két egyforma test; senki más nem fog ezen megütközni, aki meglátja; ez egyedül téged zavar. Hát akkor tegyél érte, hogy megváltoztasd. A bujkálástól még senki nem lett izmosabb.

2023. ápr. 17. 11:11
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem figyelek rá,merre állok. Forgolódom, ahogy otthon is, sokáig engedem a hátamra a meleg vizet. Nekem kicsi de nem zavar,ha néznek.
2023. ápr. 17. 11:21
 28/29 anonim ***** válasza:
10%
Jajj, a szappant le ne ejtsétek!
2023. ápr. 19. 07:03
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem voltam közös zuhanyzóban életemben. De nem lenne ellenemre, ha szépeket látnék.
2023. nov. 23. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!