Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként, fiúként közös zuhanyzóban fal felé szoktál fordulni, vagy inkább szemben állsz? Kort is írjatok!
Figyelt kérdés
zuhanyzó, meztelen2023. ápr. 3. 12:01
2/29 anonim válasza:
A zuhanyzóba zuhanyozni megyek. Mindig úgy állok, ahogy éppen a vízsugár optimálisan esik a mosott területre.
3/29 anonim válasza:
Szemben szoktam, mert ha befelé fordulnék, azt hinnèk szégyellősködöm.
18f
4/29 anonim válasza:
Ahogy éppen jólesik, pont úgy ahogy a #2-es is írja. Zuhanyozni megyek, nem másért.
5/29 anonim válasza:
Körbeforgok, hogy mindenütt érjen a víz.
7/29 anonim válasza:
Nem vagyok szégyenlős, ha jó srác a másik és feláll közben, akkor sincs problem, sőt, ha a másiknak is, akkor közös hoki is van néha, vagy más is.
22f
8/29 anonim válasza:
Jár valaki innen a tüske uszodába Budán?
9/29 anonim válasza:
mindig mashogy ,forgolodni szoktam ahogy a vizsugar ram jön :D
10/29 anonim válasza:
Nincs "vagy" és "inkább": úgy fordulok, ahogyan éppen mosakszom a zuhany alatt, vagyis nem ahhoz képest, hogy mit látnak mások, hanem rendesen - és természetesen fürdőnadrág nélkül - lezuhanyzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!