Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfiként, fiúként közös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként, fiúként közös zuhanyzóban fal felé szoktál fordulni, vagy inkább szemben állsz? Kort is írjatok!

Figyelt kérdés
zuhanyzó, meztelen

2023. ápr. 3. 12:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Általában ahogy a vízsugár kell hogy érje a mosandó részt

Tehát forgolódok

De alapállapotban ki felé fordulok

Nem érdekel hányan látnak nem vagyok szégyenlős

13 éves korom óta használok közös zuhanyzót kondiba és uszodába

Voltam évekig kolis is

Ott nem csináltunk ügyet abból ha megmerevedett

Mivel máshol nem nagyon tudtuk volna ezért a fanszőrt meg a hónaljszőrt is ott borotváltuk

Nem kell ebből ügyet csinálni ugyan az van mindenkinek

Ha a melegvíztől kicsit félmerev az nem érdekel

Max akkor fordulok be ha teljesen feláll

26 éves vagyok

2023. ápr. 3. 15:26
 12/29 anonim ***** válasza:
90%
Forgolódol én is,ha tetszik valaki és gyanus hogy én is neki akkor úgy hogy lásson jól hátulról is,de nyilván nem mutogatom magam direkt mindenkinek😅
2023. ápr. 3. 15:39
 13/29 anonim ***** válasza:
74%

Igyekszem takarni a kis qkimat. Mert tényleg kicsi.

Ráadásul van rajtam egy kis háj is, úgyhogy nem szívesen zuhanyozok mások jelenlétében.

2023. ápr. 3. 16:45
 14/29 anonim ***** válasza:
77%
Hát úgy, hogy fogok egy szögmérőt, egy tudományos kalkulátorral, majd pedig egy gépészmérnök segítségével osztok-szorzok és kiszámítom, mikor merre álljak, hogy kompenzálhassam a kisebbségi komlpexusomat. Ezt követően interjút készítek a körülöttem zuhanyzókkal, hogy kipuhatoljam, kinek henceghetek a farkammal. mire végzek, szerencsére jól elfeledkezem arról, hogy végül is zuhanyozni jöttem eredetileg a zuhanyzóba.
2023. ápr. 3. 23:31
 15/29 anonim ***** válasza:
83%
14-es, rosszul csinálod, a gépészmérnökkel kell zuhanyozni.
2023. ápr. 4. 06:33
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Szemben szoktam
2023. ápr. 4. 07:16
 17/29 anonim ***** válasza:
90%

Általában kifelé fordulok, nem zavar ha látnak. Max ha feláll esetleg, akkor fordulok a fal felé.

43F

2023. ápr. 4. 12:39
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Régebben fal felé, de rájöttem, hogy édes mindegy, mert mások is általában fal felé vannak, akkor meg ki látja, hogy vagyok?
2023. ápr. 5. 00:30
 19/29 anonim ***** válasza:
91%
Én a fal felé fordulva zuhanyzok és ott veszem le az úszógatyám is. Többi sráchoz képest gyengébb, vékony fizikumú vagyok és kisebb odalent mint az átlagnak így elég szégyenlős vagyok. 20f
2023. ápr. 5. 13:47
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Amerre épp kényelmes. Nem bujdoklok a sarokban, de direkt nem figyelek arra, hogy mindenki jól lásson.

18f

2023. ápr. 5. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!