Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyiket látjátok gyakrabban a zuhanyzóban?
Figyelt kérdés
Szőrös vagy szőrtelen, hús vagy vér farok?2023. márc. 5. 07:16
1/12 anonim válasza:
Szia. Több helyre is járok. Uszodában inkább a korosabb pasik járnak szőrös pénisszel ami általában vér pénisz. Láttam már nagy lógó farkat is szépen ápoltan. Konditerembe pedig a többség túlságosan is ad magára így ott a borotvált néha trimmelt farok a jellemzőbb
2/12 anonim válasza:
Uszoda meg komditerem
Általában az idősebb korosztály meghagyja a fiatalabb korosztály borotválja/trimmeli
Több az ápolt általában
3/12 anonim válasza:
Láttam Rodnit az úszóda öltözőbe körülmetélt
4/12 anonim válasza:
Munkahelyemen zuhanyzom, a kollégák nagyobb része borotválja és több a vérpénisz. 16-60 közötti korosztály.
5/12 anonim válasza:
Egyetemen és öltözőben is fiatalokkal találkozom, a többség trimmeli, vagy leszedi. Hús és vérpénisz vegyesen.
6/12 anonim válasza:
Uszodába járok, egy bizonyos kor felett már inkább nem nézek oda, a kormbeliek vagy fiatalabbak pedig elég vegyesen, de teljesen borotvált az ritka, inkább a trimmelt.
8/12 anonim válasza:
Trimmelt vérfarok a legyakrabb 50 év alatt az usziban ahova járok. De láttam már simára borotvált hatalmas hús farkat, amitől majdnem elaléltam. :)
9/12 anonim válasza:
8as jól írja
A trimmelt vérfarok a.leggyakoribb 50 alatt
Előfordul azért a borotvált húsfarok is.
Irigykedve néztem haverom 12-13 cm hosszú borotvált húsfarkát egyszer a zuhanyzóban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!