Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexuális férfiak biztosak a saját nemükben?
#15 vagyok eredetileg.
Idézlek, kérdező:
"Egy nő is tudja izgatni a prosztatád az ujjaival."
Bár nem hozzám intézted ezen reagálásodat, de ha nem baj, válaszolok erre, az én vélekedésem szerint.
Azt tudom erre mondani, egy nő vagináját egy férfi tudja izgatni az ujjaival, minek kellene a nőknek akkor fasz? (Leszámítva, ha teherbe akar esni.)
Természetesen ez egy költői kérdés volt részemről.
Kérdező, nem lehet egy kalap alá venni a biszexeket sem. Sokfélék vagyunk mi is.
Van biszex férfi, aki mivel biszex, vonzódik a férfiakhoz is testileg, és lehet, mondjuk, passzív, azaz női szerepű. A női szerep nem azt jelenti, hogy feltétlenül női lelkű, vagy hogy bizonytalan indentitású volna! Vagy női lelkű, vagy férfi lelkű, de talán akadnak bizonytalan identitásúak is, embere válogatja.
Az ilyen férfiak között vannak, akik eközben lélekben férfinak élik meg magukat.
Én meg történetesen eközben nőnek élem meg magam lelkileg. De ugyanúgy passzív biszex férfi vagyok, mint a 17-es válaszoló.
Ha jól értem őt, ő is biszex és vonzódik a pasikhoz is, valamint én is biszex vagyok és vonzódom a pasikhoz is. Csak lelkileg fordítva éljük ezt meg. Ő se labilisan, meg én se labilisan. Aztán, nem tudom, lehet, hoyg akadnak lebilis identitásúak is ,de nem csak a biszexek között.
A fasz meg nem ugyanaz, mint az ujjak. Sőt, ha két férfi együtt van, és az egyik, mondjuk, szereti, ha megdugják, akkor ha már ott a partnere farka, minek pusztán az ujja??
Sőt, faszra nem csak a nő vágyhat. Nem beszélve, hogy melegek, biszexek között vannak, akik szeretik az anális szexet és vannak, akik nem (ők általában oráloznak). Vannak, akik csak orált kedevelnek, mások csak anált, megint mások mindkettőt. Vannak, akik csak egyik szerepben szeretnek lenni, vannak, akik váltogatva mindkettőben.
Egy dolog a nemi orientáció (homo, hetero, bi),
és másik dolog a nemi identitás (lehet lekileg nő, lelkileg férfi, sőt, helyzettől függően lehet mikor férfi, mikor nő STABILAN -mint én-, továbbá lehet stabil és lehet instabil nemi identitású valaki, de szerintem ez heteróknál és melegeknél is elmondható.
Na most, ha ezek közül bármit bármivel kombinálsz, megkapod, hányfélék az emberek. Semmi logikai ellentmondás nincs itt , és semmiféle egységesség. Sokféleség van.
És hogy ki kivel szereti csinálni? Nos, épen a sokféleség miatt előre meg kell beszélni melegek, illetve biszexek között. Mert hogy az egymásrahangolódás kérdéskörén túl van, ami működik mint pá-ros és van, ami nem. Nyilván két passzív nem tud egymással mit kezdeni (ami hasonlít egy kicsit arra, mint amikor két hetero nő nem akar egymással szexelni). Ahogy két aktív meleg / biszex se tud egymásal mit kezdeni. Az uni a legegyszerább helyzet, az uni az, akinek bármelyik szerep jó. Ha egyik se uni a partnerek közül, akkor csak aktív szexel a passzívval. Legalábbis biológiailag férfiakról lévén szó.
(Leszbikosokról annyira nem nyilatkoznék, mert bizonyos dolgok náluk esetleg máshogyan működik.)
Ezek után érdekelne, mit nem értesz, kedves kérező... Ha ezek után sem állt össze a kép, ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
Még egy-két változatot megemlítek, mert hátha itt csúszol el, kérdező, hogy ezen változatokra nem gondoltál esetleg. Olyan biszex is létezik sok, akik unik, tehát bármelyik szerep jó nekik, és eközben MINDIG férfinak érzik magukat, akkor is, ha férfit dugnak és akkor is, ha férfi dugja őket.
Megint MÁS uni biszex férfiakra meg az jellemző, hogy MINDIG nőnek érzik magukat, akkor is, ha férfit dugnak és akkor is, ha férfi dugja őket.
Általában az embereket, akár biszex férfiakat értve, nincs tehát szoros összefüggés arra nézve, hogy éppen mi a felállás, a helyzet, ahogy ezek között sincs szoros összefüggés:
nemi identitás,
nemi orientáció.
Olyannyira, hogy léteznek olyan hetero, női nemiszervű illetők például -nem csak átműtöttek között, hanem lánynak születettek között is-, akik férfi lelkűek azaz transzgenderek, és mivel heterók, ezért csak nővel szexelnek, mégse leszbikusoknak mondják önmagukat.
Épp így hetero az, akinek pénisze van, akár születetten, és csak férfiakkat szexel, AMENNYIBEN nemi identitásra nőnek érzi magát (transzgenger lévén). Ők nem búzák, nem melegek! Hane mhetero férfiak, mert férfiként férfival szexelnek, ám de a lelkük mindig női lélek.
A nemi identitása meg, mondom, van, akinek stabil (pl nekem, meg a 17-esnek is ezek szerint), és van, aki állandóan bizonytalankodik, hogy mikor milyen az ő nemi identitása. Sokfélék az emberek.
És akkor nem szóltam a látens, rejtett vágyakról, ilyenek például az elvi kíváncsi heterók, satöbbi.
Én például -mint biológiailag férfi- titkoltan (nem nyilvánosan) egyszerre kétnemű, azaz egyfajta transzgender identitású vagyok -mégpedig helyzettől függően stabil identitású, tehát férfival szexelve mindig nőnek érzem magam lelkileg, ha nővel szexelek meg mindig férfinak érzem magam lelkileg-, továbbá tehát biszex vagyok orientációra. Én is egyfajta változat vagyok a sok féle közül.
Azért, mert te dogmatikusan rá akarsz sütni másokra valamit, túláltalánosítva, ettől mások még nem feltétlenül lesznek túlkomplikáltak, pálne nem általánosan. Már megint általánosítasz, kérdező.
Nekem speciel összetett jellemem van.
A túlkomplikálás teljesen más. A túlkomplikálás olyasmi, amikor valamit meg lehetne oldani egyszerűbben, de valaki bonyolultabban oldja meg.
Az összetett jellem nem túlkompliklás. Valaki egyszerű, mint a faszög, mások meg sok oldalúak, mint például én. Ez nem komplikálás.
A kérdező szerint mi valamit rosszul csinálunk: vagy bizonytalanok vagyunk szerinte, vagy túlkomplikálunk. De mi biszexek nem lehetünk normálisak az ő szemében. Érdekes előítélet...
Kérdező, minden ember más. Nincs olyan, hogy "minden meleg ilyen". Se, hogy "minden biszex amolyan." Sem pedig, hogy "egységesen XY tulajdonság jellemző minden heteróra".
Lehet, hogy akad, aki túlbonyolít, ahogy heterók, melegek között is akadhat. De közel se mind. Tehát se a bizonytalanság, se a túlbonyolítás nem biszex-specifikus vonás.
Én összetett, bonyolult lelkületű vagyok esetleg. De szándékosan nem szoktam semmit bonyolítani. Ennyi erővel a heteo, aki meg például változatos szex pózokat kedvel, akkor szerinted az is túlbonyolítás? Ha szerinted az nem túlbonyolítás, akkor meg a kettős mércézés hibájába is beleestél. Ha szerinted meg az is túlbonyolítás, akkor lehet, hogy a te szemléleted az, ami tuti bonyolult, de legalábbis zűrzavaros.
Heterók nem bonyolítják túl. A saját nemüket érzik magukénak.
Melegeknél kialakult az ajtív-passzív szerep.
Leszbikusok szintén érthetőek.
Ez a három."csoport" stabil.
A biszexek nekem azért furák, mert váltogatják a vonzalmuk tárgyát, mindkét nemhez vonzódnak. S ott ugye nem mindegy hogy heteró, vagy meleg szerepben vannak, és ez utóbbit lebontva aktív (ferfias) vagy passzív ("nőies") a szerepük. A kérdésemet pedig több biszex meg is válaszolta, amit ismételten köszönök nekik.
Vannak olyan biszexek is, akik "mindegy alapon" szexelnek, tehát nekik mindegy, mi a neme a partnernek. Olyan biszexek is léteznek, akik ha férfival vannak, direkt azt élvezik, hogy a partner teste, nemi szerve férfi, míg ha nővel vannak, meg kifejezetten a puncit, melleket élvezik.
Biszex pasinál egyébként váltott szerepűek is vannak, általában uniként nevezik meg magukat. Azaz mikor női, mikor meg férfi szerepben vannak, ami oka kinél a változatosság, és/vagy kinél az alkalmazkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!