Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A biszexuális férfiak biztosak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszexuális férfiak biztosak a saját nemükben?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha nővel vannak kapcsolatban, akkor ott szexuális értelemben heterók. Ha pedig férfival, akkor ott már szexuálisan lehetnek aktív vagy passziv szerepben is. A passzív szerep az nőies, befogadó. Orientációilag nyilvan biszexek, de amikor egyik nemről a másik nemre létesítenek kapcsolatot (egyszer férfival, majd nővel vannak) akkor ők mikor minek érzik magukat? Egyszer ferfinek (amikor nővel vannak) majd nőnek? (Amikor passzív meleg szerepben vannak.) Segítsetek, mert a ferfi biszexualitas ebben a vonatkozásban nem értem.
2023. márc. 29. 15:12
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
De nagyon is jol ertettelek 15-ös! Pont azt válaszoltad meg amit nem értettem. Ha ferfiként nővel vagy, akkor ferfi identitaaod van, ha meg ferfivel akkor női identitasod lesz. Ettől még ugyanugy feefi vagy, de valahogy átszellemülsz.
2023. márc. 30. 13:00
 22/39 A kérdező kommentje:
17-es de vannak heteró ferfiak is, akik szeretik a prosztata izgatást, de nőtől. Tehát a biszexnek pl neked miert kell ehhet férfi? Egy nő is tudja izgatni a prosztatád az ujjaival.
2023. márc. 30. 13:04
 23/39 anonim ***** válasza:
75%

17-es vagyok.

Hát, szerintem ez már nagyon túl lett gondolva és magyarázva. A lényeg, hogy a kérdező a passzív, bi pasik labilitását akarta bizonyítani, amit a te hozzászólásoddal sikeresnek is vél.

Valószínűleg mindegy, hogy mit mondasz, ő csak azt fogja elfogadni/belelátni, amit szeretne. Ismerjük már a típusát. Szerintem itt zárjuk is le a kérdést.

2023. márc. 30. 15:10
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem a prosztata izgatáshoz kell nekem férfi, nő is csinálhatja.
2023. márc. 30. 15:11
 25/39 A kérdező kommentje:
23 látom nem érted! Mindegy is!
2023. márc. 30. 15:54
 26/39 A kérdező kommentje:
24 te jöttél heteró példával.
2023. márc. 30. 15:55
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
17 vagyok, meg 23, 24. Én mindent értek, nem én tettem fel kérdést. Heterókat nem is említettem.
2023. márc. 30. 17:10
 28/39 A kérdező kommentje:
27: "Azért csinálom, mert k.va jó érzés, ha a prosztatámat ingerlik" és ezt egy nő nem képes megtenni az ujjaival? Minek neked ehhez férfi ha csak ennyi akarsz???
2023. márc. 30. 17:16
 29/39 anonim ***** válasza:
75%
Te tényleg sötét vagy, sajnálom, sosem fogod megérteni, hiába írom le újra és újra.
2023. márc. 30. 18:20
 30/39 A kérdező kommentje:
Tehát nem tudsz válaszolni, és én vagyok a sötét... oké...
2023. márc. 30. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!