Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom biztosan, hogy biszexuális vagyok, mik a jelei?
Egészésges heteroszexuális párkapcsolatban élek a férjemmel, és nagyon-nagyon szeretem. Viszont már tinikoromban is éreztem vonzalmat nők iránt, de inkább a lelkükbe szerettem bele, testiségekre nem gondoltam, maximum egy csókra vagy ölelésre. Igyekeztem nem foglalkozni annyira vele már olyan 17 éves korom körültől, és nem is nagyon volt olyan, akibe beleszerettem. Volt egy elég rossz hetero kapcsolatom, annak hamar vége lett, majd lett 21 éves koromban ez az egészséges kapcsolatom.
Viszont most megint beleestem kissé egy nőbe, és összezavarodtam.
Lehet, hogy nem is vagyok biszexuális, csak a média van rám hatással?
Köszi előre is a válaszokat (és légyszíves, rosszindulatú és értelmetlen válaszokat mellőzzétek)!
Ne zavarodj össze, nem tragédia.
Lehetnek enyhe biszex vágyaid is, lehet, hogy e nő iránt elmúlik, később majd másik nővel kapcsolatban megint érzed.
A férjed mit szólna, ha megtudná? Sok pasinál ez szexi, vonzó tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!