Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok srácnak lehet hogy van legalább egy enyhe bi hajlama?
Figyelt kérdés
Tehát nem az hogy biszexuálisok, de legalább egy kaland erejéig.2023. márc. 26. 10:31
21/22 anonim válasza:
Egy szexológust kellene megkérdezni, aki ismeri az ilyen területen lefolytatott és tudományos közleményben is közzétett kísérleti vizsgálatok eredményét. Itt nyilván nem személyes kikérdezés és önbevallás számít, hanem objektív mérési, vizsgálati eredmény, amikor pl. a nemiszervre csatolt gumi mandzsetta méretváltozását regisztrálják különböző vetített képek sorozata mellett. Persze ez sem magát az orientációt mutatná, hanem legfeljebb az erotikusnak nevezhető ingerek hatására létrejött ingerválasz mértékét, tehát az értelmezésnél itt is visszafogottnak kell lenni.
22/22 anonim válasza:
nekem biztos, hogy van
eddig csak heteró kapcsolataim és tapasztalataim voltak
de valamiért izgatnak a férfiak is
amikor ilyen dolgokat szoktam elképzelni, akkor mindig a passzív szerepbe képzelem magam
felizgat a gondolat, hogy meglovagolok egy álló farkat
vagy hogy egy idősebb/testesebb aktív megdugja a fenekem
de az okát nem tudom ezeknek a gondolatoknak
viszont mivel partnerem nincs arra, hogy ezeket kipróbáljam, ezért maradnak csak gondolatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!