Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 27. -én kellett volna megjönni...

27. -én kellett volna megjönnie! 18-19. -én voltam a párommal! Lehet baba? 2-3 hònapja pontos volt ez a 27. -e. Mensi előtt fájt a cicim legalább 1héttel. Most semmi! Folyásom sincs. Pedig volt mensi előtt! Enyhe görcsök és has szúrka!

Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Még nagyon korai lenne következtetéseket levonni. Egyébként azt tudod, hogy mikor volt peteérésed? Mert szerintem ha 27.-en kellett volna megjonnie, akkor 18-19-en nem valoszinu, hogy ovuláltál, persze kizárni nem lehet, de így nem túl nagy a valószínűsége. Ha mégis teherbe estél, még csak 10-11 nap telt el, tehát még nem valószínű, hogy érezheted a tüneteit. Még a teszttel is várj legalább 3 napot!
2014. aug. 28. 18:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Vasárnap tesztelten negatívat! De mára lett érzékeny a cicim a bimbòk vörösek lettek! Remélem baba.....
2014. szept. 1. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!