Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok srácnak lehet hogy van legalább egy enyhe bi hajlama?
Figyelt kérdés
Tehát nem az hogy biszexuálisok, de legalább egy kaland erejéig.2023. márc. 26. 10:31
11/22 anonim válasza:
Tényleg miert fáj nektek hogy nem minden férfi bi? És hogy vannak akikben nulla hajlam van a biszexualitasra? Miert faj ez nektek?
12/22 anonim válasza:
Pont hogy kevés férfi a biszex és ok már pont hogy a férfiakat preferálják….
Noben már sokkal több akiben van hajlam
14/22 anonim válasza:
Igen, a legtöbbnek van, nekem is.
15/22 anonim válasza:
13, igen ezért smarol egymással minden csak bulikban meg mondja el rengeteg férjes no hogy volt ő csajjal is
17/22 anonim válasza:
A nők közül lényegében mindenki bi, de a férfiak nagy része is simán hagyná, ha egy kicsit lányos twink hirtelen elkezdeni érzékien szopni a farkát.
19/22 anonim válasza:
Magambol kiindulva lehet. mindig is hetero eletet eltem, csak baratnöim voltak es a lanyokat szeretem tovabbra is. viszont egyszer egyik nyaron volt egy nagyon jo kalandom egy fiu haverommal.Azota sem ismetlödött meg de nagyon elveztem. Senki nem tudta meg haveromon kivül.
20/22 anonim válasza:
Én heteró nő vagyok, és sosem fantáziáltam a saját nememről. És higgyétek el, a többségünk ilyen. S ugyanígy vannak heteró férfiak is, akik sosem voltak fantáziában sem a saját nemükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!